Konzum posao

Konzum posao

Konzum posao

Konzum posao potražite na više mjesta

Kakav Konzum posao najčešće oglašava, kome Konzum posao želi ponuditi, što očekuje od svojih zaposlenika i što možete očekivati od Konzuma kao poslodavca? Ako želite raditi za Konzum, posao pokušajte pronaći na više načina. Kako, pročitajte u nastavku.

Kako pronaći Konzum posao

Konzum posao osigurava trenutno za više od dvanaest tisuća ljudi. Najviše djelatnika zaposleno je u operativi, dakle na poslovima trgovca ali Konzum posao nudi i na poslovima računovodstva, administracije, komercijale, IT, nižeg, srednjeg i višeg menadžmenta…

U slučaju potrebe za radnicima Konzum posao za kojim postoji potreba oglašava na web stranicama tvrtke, pod “Zapošljavanje”. Za raspoloživa radna mjesta u Konzumu provjerite rubriku Otvoreni natječaji za Konzum posao. Možete se registrirati i ostaviti svoju otvorenu ponudu za Konzum posao. Otvorena ponuda postavlja se generalno za eventualni Konzum posao a ne za konkretni natječaj. Konzum će Vašu molbu ili pismo namjere te životopis pohraniti u bazu podataka iz koje može odabrati kandidate za postupak selekcije kod nekog od sljedećih natječaja. Istu mogućnost imaju i zainteresirani kandidati iz Bosne i Hercegovine na lokalnim web stranicama Konzuma za BiH. Budući da Konzum posao oglašava relativno često (za hrvatske uvjete) zašto ne pokušati i ovu varijantu?

Samo u 2012. godini otvoreno je dvadeset osam novih Konzum prodavaonica. Otvaranje objekata naravno stvara i prostor za nova zapošljavanja.

Osim na službenim stranicama tvrtke Konzum posao se za ovo trgovačko poduzeće oglašava i na najpopularnijim portalima specijaliziranim za oglašavanje slobodnih radnim mjesta. Ako tražite posao zasigurno ste ih već posjećivali. U posebnim rubrikama za djelatnost i Vaše područje stanovanja s vremena na vrijeme provjerite da li je oglašen kakav Konzum posao. Budući da je Konzum jedan od najpoželjnijih poslodavaca, oglas za Konzum posao najčešće je istaknut i lako ćete ga uočiti i bez traženja po rubrikama.

Konzum posao omogućava i studentima preko student servisa, pa ako želite ostvariti dodatnu zaradu i steći neko radno iskustvo za vrijeme studija, provjerite u Vašem uredu student servisa da li se nudi Konzum posao.

Kome i kakav Konzum posao nudi

Kako je navedeno, najviše djelatnika Konzuma je zaposleno u operativi, na poslovima trgovca te se ovaj profil djelatnika najčešće i traži. Dakle, Konzum posao najčešće nudi trgovcima, ali drugim strukama, kao što su skladištari, komercijalisti, tajnice, ekonomisti, svih razina obrazovanja, od srednjeg do visokog stupnja. Ne zaboravite da Konzum posao nudi i za segment veleprodaje u Velpro centara diljem Hrvatske, te u svojim Kozmo drogerijama. I ovi su poslovi redovito oglašeni kako je opisano.

Odjel ljudskih resursa kreira poželjan profil djelatnika kojemu Konzum posao želi ponuditi, odnosno kojega bi želio u svojim krugovima. Prenosimo Vam najvažnije zahtjeve, kako bi ste se mogli orijentirati i odrediti da li ste osoba koja želi Konzum posao i da li je Konzum poslodavac za Vas. Dakle, profil poželjnih novih suradnika je sljedeći: „Visokomotivirane, dinamične osobe koje su sklone timskom radu, sa izraženom radnom etikom, integritetom, fleksibilnošću, organizacijskim vještinama. Spremnost na osobni i profesionalni razvoj, te odanost kompaniji su, također, bitni kriteriji pri izboru novih zaposlenika.“

Konzum posao – što očekivati?

Plaća u Konzumu je u okviru hrvatskog prosjeka; npr. prosječna hrvatska plaća trgovca je orijentir za očekivanu plaću za Konzum posao trgovca. Osim plaće radnicima se povremeno prigodno dodjeljuju i bonovi koje mogu iskoristiti u Konzum prodavaonicama. Budući da se radi o velikoj tvrtki, najvećem hrvatskom trgovačkom lancu, moglo bi se reći da u poduzeću Konzum posao dosta stabilan, plaća redovita a radno mjesto relativno sigurno, koliko je u hrvatskim uvjetima to moguće, a zakonske odredbe glede godišnjeg odmora i ostalih prava zaposlenika se poštuju.

Ako ste se našli u ovom opisu, potražite oglašeni Konzum posao na web stranicama poduzeća, oglasnih portala ili u student servisu. Pošaljite otvorenu ponudu za Konzum posao i okušajte sreću.

Prijave za Konzum posao možete poslati na:

Konzum d.d.
Marijana Čavića 1a
10000 Zagreb
Info telefon: 01/2482-222
Fax: 01/2482-525

Želimo vam puno sreće odlučite li se za posao u Konzumu.

Pogledajte zadnje objave koje imamo o Konzumu u ovoj rubrici: Konzum. Samo za Konzum akcije sljedite ovaj link: Konzum akcije, a za sve Konzum kataloge i prehrane i neprehrane pratite ovu vezu: Konzum katalog.