Konzum bodovi

Konzum bodovi

Konzum bodovi

Kako se Konzum bodovi najbrže skupljaju, kako očitati stanje i kako se Konzum bodovi iskorištavaju

Ako ste vjerni Konzumov kupac zasigurno ste već aktivirali svoje članstvo u Multiplus klubu a Konzum bodovi na Vašoj kartici rastu. Ukoliko ste to propustili učiniti, savjetujemo Vam da što prije na blagajni Konzum prodajnog mjesta zatražite pristupnicu i počnete skupljati svoje Konzum bodove. Nakon zaprimanja pristupnice Konzum će Vam u vrlo kratkom roku na kućnu adresu poslati MultiPlusCard karticu uz pomoć koje se prikupljaju Konzum bodovi.

Svi oni koji su bili korisnici Konzum Plus Card kartice, na koju su se također prikupljali Konzum bodovi, svoju karticu mogu zamijeniti novom MultiPlusCard karticom na koju će dalje svakom kupovinom u Konzumu stizati novi Konzum bodovi uz još više pogodnosti.

Konzum bodovi pribrajaju se na stanje na Vašoj Konzum MultiPlusCard kartici svakom kupnjom na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu. Bilo da plaćate gotovinom ili karticom, jednokratno ili na rate, Konzum bodovi pristižu. Sve što trebate uraditi je prilikom plaćanja pokazati i svoju MultiPlusCard karticu na blagajni, ostalo će za Vas odraditi Konzum. Osim za kupnju artikala, Konzum bodovi dobivaju se i za kupovinu Konzum poklon kartice. Na taj način obradovat će te nekoga dragog korisnim poklonom a sebi priskrbiti Konzum bodovi.

h3>Konzum bodovi – kako skupiti još više?

Konzum bodovi na Vašu karticu se pribrajaju svakom kupnjom, u bilo kojoj Konzum prodavaonici i uz bilo koji način plaćanja, no postoji način da se Konzum bodovi skupljaju još brže i lakše. Ako plaćanje Vaše Konzum košarice obavite MasterCardom ili Maestro karticama Zagrebačke banke Konzum bodovi su višestruki, jer Vas bodovima nagrađuje i Zagrebačka banka. Kod plaćanja MasterCardom svejedno je da li koristite individualnu, standardnu, zlatnu, Platinum ili GO! MasterCard karticu, Konzum bodovi svejedno pristižu.

Nadalje, kupovina bona za nadoplatu Simpa računa ili bona za bilo koji drugi T-Mobile račun, kao i za MultiPlus mobile račun također može poboljšati način na koji Konzum bodovi stižu na Vaš račun. Naime, ako navedene bonove plaćate MasterCard karticom Zagrebačke banke tada nagradni Konzum bodovi stižu sa čak tri strane: Od Konzuma, Zagrebačke banke te od T-Mobile, odnosno MultiPlus Mobile.

Postoji još načina na koji se Konzum bodovi dodatno množe na Vašoj Konzum MultiPlusCard kartici. Ako koristie uslugu plaćanja svojih računa sa 2D barkodom na blagajni Konzuma dodatni bodovi također pristižu na Vaš račun. Dobit ćete ih čak pet za svaku plaćenu uplatnicu!

Svi prikupljeni Konzum bodovi se pribrajaju na karticu korisnika do kraja obračunskog razdoblja, koje iznosi tri mjeseca. To nije sve, jer Vas MultiPlusCard tada nagrađuje i dodatnim nagradnim kuponima, koje dobivate na kućnu adresu.

Koje pogodnosti donose Konzum bodovi

Svi Konzum bodovi, bez obzira da li su prikupljeni samom kupnjom, pribrajanjem dodatnih bodova od poduzeća partnera ili plaćanjem računa bit će Vam dostavljeni na kućnu adresu kao nagradni kuponi. Nagradne kupone ponesite sa sobom u svoju sljedeću Konzum kupovinu te ih predajte na blagajni zajedno sa MultiPlusCard karticom. Iznos Vašeg računa bit će na licu mjesta umanjen za iznos vrijednosti Vaših nagradnih kupona. Jedini artikli za koje Vam Konzum bodovi i nagradni kuponi neće pomoći su cigarete i tiskovine. Pripazite na datum roka valjanosti na kuponima, jer se nakon tog datuma Konzum bodovi, odnosno nagradni kuponi neće moći iskoristiti. Sigurni smo da Vam se taj propust neće dogoditi.

Konzum bodovi iz MultiPlusCard kluba zaista su prava zahvala za vjernost.

Konzum bodovi – kako saznati stanje

Konzum bodovi na Vašoj kartici vrlo se jednostavno mogu provjeriti online, na službenoj stranici poduzeća Konzum. Provjerite stanje i vrijednost koju Vam Konzum bodovi za istu donose.

Konzum katalog

Provjerite Konzum katalog prije odlaska u kupnju sa Vašim nagradnim kuponima, koje su Vam omogućili Konzum bodovi. Način na koji se skupljaju Konzum bodovi, ili neke nove pogodnosti koje će učiniti da se Vaši Konzum bodovi brže množe, zasigurno će biti objavljeni u nekom od Konzum kataloga. Pratite redovito Konzum kataloška izdanja. Neka se Vaši Konzum bodovi pretvore u najveću vrijednost za Vas. Odaberite samo najbolju ponudu Konzum dućana i pustite da Konzum bodovi plate dio Vašeg računa!.

Konzum bodovi – prava zahvala za vjernost!

Zadnji Konzum katalog s proizvodima koji vam omogućavaju skupljnje Konzum bodova možete prelistati na ovom mjestu: Konzum katalog. Aktualne Konzum akcije s kojima također možete dobivati Konzum bodove pri kupnji, pogledajte na ovom mjestu: Konzum akcije.

Radno vrijeme vama najbližeg Konzuma, pronađite na ovoj vezi: Konzum radno vrijeme, a sve ostale informacije u skupnoj rubrici Konzum.

Skupljajte Konzum bodove! Ne propuštajte prilike omiljene proizvode platiti manje, Konzum bodovi su odlična prilika za dodatnu uštedu!