Konzum kuponi

Konzum kuponi

Konzum kuponi knjižica ušteda

Konzum kuponi knjižica ušteda vrijedi od 18.04. do 15.05.2013.

Konzum katalog – knjižica ušteda – Konzum knjižica sa kuponima za čak 60 proizvoda po akcijskim cijenama. Prelistajte Konzum katalog – knjižicu s bodovima, pronađite svoje omiljene proizvode te s kuponima otiđite do najbližeg Konzuma po svoj proizvod po akcijskoj cijeni. 6o proizvoda za osobnu higijenu, njegu i ljepotu te čistoću i svježinu Vašeg doma, opremu za domaćinstvo te asortiman za bebe i djecu.

 

Pred Vama je Konzum katalog – knjižica ušteda kojom Konzum svoje vjerne kupce časti posebnim dodatnim popustima na pojedine proizvode. I to čak 60 takvih proizvoda. Među njima su proizvodi omiljenih marki i proizvođača, i to iz kategorija proizvoda za osobnu higijenu, njegu kože lica i tijela, njegu kose, održavanje čistoće i svježine kućanstva te proizvodi na najmlađe Konzum kupce – djecu i bebe. Prelistajte 64 stranice Konzum katalog knjižice s bodovima i u vremenu od 18. travnja do 1. svibnja ove godine iskoristie nevjerojatne popuste, samo za vlasnike kupona iz Konzum katalog knjižice s bodovima.

 

Iz Konzum katalog – knjižice s bodovima za Vas smo izdvojili nekolicinu zanimljivih proizvoda; iz kategorije higijenskih potrepština i proizvoda za osobnu higijenu: Persil prašak za pranje rublja snižen 30 posto, Silan oplemenjivač rublja 34 posto, Somat XXL pack 25 posto, 33 posto na sve Naturella higijenska uloške, 25 posto na proizvode iz linije Nivea Visage Q10 te Garnier mlijeka, losione i kreme za ruke, 25 posto na Pantene, Vademecum zubne paste 30 posto. Prelistajte Konzum katalog knjižicu s bodovima i pronađite ih sve

 

Iz Konzum katalog – knjižice s bodovima u  kategoriji opreme za kućanstvo i ostalih sitnica izdvajamo kuhalo za vodu za 74,90, glačalo za kosu za samo 29,90 ili mikser za samo 49,90, a iz ponude za djecu preporučamo akcijske cijene Pampers pelena i Čokolino dječje hrane.

 

Svakako Vam savjetujemo da pogledate ovaj Konzum katalog – knjižicu s bodovima i iskoristite ovu odličnu priliku. Pogledajte i ostalu Konzum aktualnu ponudu u rubrici Konzum katalog i Konzum akcije, a sve novosti i zanimljivosti saznajte u rubrici Konzum.

 

60 omiljenih proizvoda po akcijskim cijenama – knjižica ušteda novi Konzum katalog