Konzum katalog Radnička

Konzum katalog Radnička

Konzum katalog Radnička

Konzum katalog Radnička vrijedi od 12.01. do 29.01.2017.

Novi Konzum katalog – Posebno izdanje koje Vas upoznajte s Konzum prodavaonicom u Radničkoj u Zagrebu. Pogledajte katalog, upoznajte se s ponudom i uživajte u kupnji u Super Konzumu u Radničkoj. Ponude iz kataloga vrijede od 12. do 29. siječnja 2017. godine.

IGD, vodeća strukovna organizacija na području trgovine, objavila je popis od petnaest najboljih trgovina u svijetu koje se bave razvojem trendova u trgovini i koje u 2017. svakako treba posjetiti, a na popisu se našla i Super Konzum Radnička. Osim kupnje samih proizvoda, Super Konzum Radnička nudi sadržaje koji se odnose na zabavu, kulinarstvo, brigu za izgled i zdravlje. Radnička nije neutralan prostor s policama proizvoda, već mjesto koje utječe na sva vaša osjetila, u kojem ćemo i dalje razvijati nove koncepte, s posebnim naglaskom na doživljaj kupovine.

U Super Konzumu Radnička, jednoj od 15 najboljih svjetskih trgovina, koja je zbog kvalitete ponude i usluge, uređenja samog prostora i inovacija sinonim za vrhunski doživljaj kupnje, u siječnju za vas organiziramo i zanimljiva kulinarska događanja kao pravi festival okusa i dobre zabave. Konzum katalog Vas zanima da nas posjetite od 12. do 31. siječnja i osjetite sve čari svjetskog doživljaja kupnje u Radničkoj.

Iz ponude artikala u Konzum Radnička trgovini Konzum katalog posebno izdvaja zdravo voće, povrće, žitarice i drugu zdravu hranu: Badem u rinfuzi za 89,99, avokado za 13,99, Mornflake Müesli Granola voćni, orašasti plodovi, 500 grama snižen 23 posto za 19,99, Alpro Napitak badem, badem bez šećera, neprženi bademi, indijski oraščići, 1 litra sniženo 33 posto za 15,99, Rico sok od jabuke 100% prirodan, Jonagold, Granny smith, Zlatni delišes, 5l za 29,99 kuna.

Prelistajte cijeli Konzum katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom. Pratite redovito sve tjedne Konzum akcije;  ne propuštajte tjedne Konzum kataloge na našim stranicama i i dalje i uvijek kupujte najpovoljnije, a za  još više izbora provjerite  i druge kataloge  iz naše rubrike Prehrana.

Novi Konzum katalog vrijedi u periodu od 12. do 29. siječnja 2017. godine.