Konzum katalog jesen

Konzum katalog jesen

Konzum katalog boje jeseni u Vašem ormaru

Konzum katalog traje od 13.09. do 26.09.2012. godine

Novi Konzum katalog “Boje jeseni u Vašem ormaru” donosi vam ponudu odjeće i obuće za žene i muškarce mlađe i srednje dobne skupine. Iako kratak sam Konzum katalog pun je proizvoda poznatih robnih marki kao Kappa, Puma ili K style koje prate povoljne cijene snižene i do 50%.

Tako u ovom Konzum katalogu odjeće pogledajte Kappa mušku trenirku raznih boja s gornjim i donjim dijelom za 249kn, Puma tenisice za žene i muškarce, 269kn, za žene donji dio trenirke ravnog kroja za 129kn. Nabavite mušku ili žensku pidžamu, gornji i donji dio za samo 69kn, veličina u rasponu od small do XXL raznih boja, papuče muške i ženske raznih dezena i veličina u rasponu od broja 36 do broja 46, za samo 19kn ili uz 36% popusta u ovoj Konzum akciji.

Deke od flisa također su po promotivnim cijenama u Konzumu za vrijeme trajanja ovog kataloga, nabavite ih uz 50% popusta ili za samo 19.99kn. Dalje na ostalim stranicama pogledajte ženske veste i majice, raznih veličina, boja i dezena, uz K style dokoljenke i čarape s gaćicama za samo 6.99kn, odnosno 8.99kn za dva para ili od Pompea proizvođača za 14.99kn uz koje gratis dobijete lak za nokte.

Za muškarce, trenirke gornji dio, jakne raznih veličina, te jednobojne košulje s uzorkom kao i majice raznih boja i printeva.

Ponudu obuće pogledajte na dnu ovog Konzum kataloga. Do 26. rujna nabavite ženske i muške tenisice za samo 79kn, ženske ili muške čarape K style ili Kappa proizvođača.

Prilično zanimljiva ponuda iz Konzuma za ove jesenske potrebe, a popularne cijene uz laganu dostupnost Konzum proizvoda diljem Hrvatske čine ovaj Konuzm katalog itekako vrijedim, stoga svakako prelistajte i osobno provjerite proizvode u Konzum trgovinama, jer sigurni smo da ovdje ipak nije navedeno sve što vas u Konzum trgovinama već od danas čeka.

Ostale aktualne Konzum kataloge možete prelistati ovdje: Konzum akcije

Radna vremena vama najbližih Konzum prodajnih jedinica možete saznati ovdje: Konzum radno vrijeme

Uživajte u posebnoj ponudi iz Konzum kataloga.

Konzum katalog pogledajte u video obliku: