KiK katalog

KiK katalog

 

KiK katalog tekstil

KiK katalog tekstila traje do isteka zaliha

Pogledajte KiK katalog tekstila. Predstavljamo vam KiK, ukoliko niste znali, Kik je trgovački lanac osnovnih tekstilnih proizvoda čiji se asortiman pretežno sastoji od Basic artikala.

Povoljne cijene usmjerene su prvenstveno na obitelj s djecom, mlade majke, osobe koje znaju štediti i mudre kupce po principu “svaki kupac može se, od čarape do kape kompletno obući ispod 250.00kn”.

Tekstilni asortiman upotpunjuje se neprehrambenim artiklima, npr. pokloni, tekstil za kućanstvo ukrasi, artikli za igru i pisanje te artikli za domanćinstvo.

KiK znači “Kupac je kralj” i predstavlja cjenovno povoljni ali brzorastući trgovački lanac za odjeću. Ponuda kvalitetnih i pritom povoljnih tekstilnih proizvoda za žene, muškarce, djecu i novorođenčad okosnica je poslovanja Kik-a i zauzima 70% ukupnog prodajnog asortimana.

Gdje nabaviti proizvode iz KiK kataloga?

Tvrtka KiK u Hrvatskoj trenutno ima 6 prodajnih centara, četiri u Zagrebu, jedan u Vinkovcima i jedan Sesvetski Kraljevec.

Radno vrijeme KiK centara kao i točnu adresu za svaki centar pogledajte na ovom linku: KiK radno vrijeme

Ostale KiK kataloge kako ih objavljujemo moći ćete pratiti ovdje: KiK katalog, jednostavno pritisnite “Bookmark” link (gore na vrhu ove stranice na žutoj traci) i stranica će ostati zabilježena u vašem pregledniku za idući put.

Uživajte u uvijek zanimljivoj ponudi iz KiK kataloga!

KiK

KiK