KiK katalog

KiK katalog

KiK katalog

KiK katalog proljeće, ožujak, vrijedi od 12.03. do isteka zaliha

Novi Kik katalog donosi: Sve za proljetne dekoracije vrta i uskrsni asortiman, posuđe i kuhinjski pribor, oprema za ljubimce,  uredski asortiman o posteljina  – sve to u ponudi je novog Kik katalog broja. Pogledajte i odaberite nešto za sebe. Ponuda je aktualna od 12. ožujka sve do isteka zaliha. 

Iz novog Kik katalog broja izdvajamo odličnu ponudu vrtnih dekoracija i opreme: Za samo 25,90 kuna Kik katalog nudi Vam posude za cveijeće u obliku žabe ili mačke, posude s kukicom za vješanje,  dekorativne kantice, kadice i viseće posude za cvijeće, a za 33,90 kuna   velike posude za cvijeće od plastike .

Jednodijelni jastuci s naslonom za samo 33,90, komplet jastuka za stolice pakiranje od četiri komada  za 76,90, podmetači od filca, set od četiri komada za 17,90, stolnjaci od vinila u tri različite boje za 33,90, umjestno uskrsno cvijeće u posudi za 17,90 i ukrasne figurice za vrt već od 8,00 kuna također su u Kik katalog ponudi.

Uz Kik katalog ukrasite svoj vrt za Uskrs. Kik katalog nudi Vam maštovit i uskrsni asortiman po povoljnim cijenama: figurice zeko već od 9,990, buket od trave za 25,90, podmetači od trave  za 25,90, vaze za 44,90, ukrasno granje za samo 8,00 kuna i još ponešto.

Pribor za salatu 2 komada za 8,00 kuna, zdjelice plitke za 14,90, zdjele od plastike u više boja za 8,00, 17,90 i 25,90 kuna, spremnici za hranu, posude za pečenje, tave i ostali povoljan kuhinjski asortiman također ćete pronaći u novom Kik katalog izdanju.

Kik katalog nudi Vam i raznovrsan i zaista povoljnan asortiman za kućne ljubimce: grickalice, igračke, košare, podloge za hranilice, četke i još štošta.

Uz Kik katalog nabavite po pristupačnim cijenama i razni uredski pribor: registratori, pernice, fascikle za dokumente, olovke, kutije za olovke, uredski stalak, blokovi za bilješke, post it blokići, smartphone pen i ostali asortimani očekuju Vas na stranicama novog Kik katalog izdanja.

Na posljednjoj stranici kataloga potražite posteljinu za 139,90  kuna i plathte već od 52,90 kune.

Prelistajte Kik katalog i saznajte sve dobre cijene, a za još više sličnih ponuda potražite i druge kataloge iz rubrike Vrt ili Interijer.

Kik katalog vrijedi od 12. ožujka sve do isteka zaliha