KiK katalog

KiK katalog

KiK katalog

KiK katalog vrijedi od 11.10.2017. do prodaje zaliha.

Novi Kik katalog donosi odličnu ponudu odjeće za vanjske jesenske aktivnosti – izađite na otvoreno i provedite vrijeme u prirodi u udobnim i funkcionalnim jaknama koje Vam donosi novi Kik katalog. Sve ponude dostupne su po zaista pristupačnim cijenama. Prelistajte katalog i uvjerite se sami. Ponude vrijede u Kik trgovinama od 11. listopada 2017. godine do prodaje zaliha.

Iz ponude novog Kik kataloga izdvajamo: Funkcionalne jakne s naslovnice kataloga za 199,90 – vodootporne, vjetrootporne, materijal koji aktivno diše, zatvoreni šavovi; odjeća za vanjske aktivnosti: prsluk od 139,90, jakna za vanjske aktivnosti u više kombinacija boja, za 199,90, ženske softshell jakne velčine 36 do 48, za samo 169,90, šalovi za 44,90 i odgovarajuće rukavice ili kape, za 34,90, jakne od flisa u pastelnim bojama, posebno ugodne i tople, veličine od 36 do 48, za samo 59,9 kuna.

Prelistajte cijeli Kik katalog za pregled kompletne ponude. Pratite našu rubriku Kik katalog i dalje i saznajte na vrijeme za sve novosti u ponudi i akcije iz ovog prodajnog lanca. U KiK asortimanu nalaze se, osim odjeće za cijelu obitelj, i razne korisne i dekorativne sitnice za kućanstvo i uređenje interijera.

Želite li pogledati više kataloga sa sličnom ponudom, potražite na našim stranicama i ostale aktualne kataloge iz rubrika odjeća ili za djecu.

Novi Kik katalog vrijedi u Kik trgovinama od 11. listopada 2017. godine do prodaje zaliha.