Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana vrijedi od 03.06. i od 06.06.2019.

Novi Kaufland katalog donosi najnovije Kaufland akcije s odjela neprehrane; alat, kupaonska oprema i drugi asortiman za kućanstvo po povoljnim cijenama; prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i provjerite sve. Ponude iz kataloga vrijede  od 3. do 6. lipnja 2019. godine.

U novom Kaufland katalogu potražite: Kupaonski kutni stalak od kromiranog metala, teleskopski, s 3 košare za kupaonski pribor, uz mogućnost jednostavne montaže, bez alata za samo 119.90 kn, toaletna daska od duroplasta, sa samospuštajućim mehanizmom, pogodna za standardne dimenzije toaletne školjke, za samo 129.90 kn.

Osobna digitalna vaga s LCD zaslonom i površinom od sigurnog stakla za samo 69.99 kn, tuš set od nehrđajućeg čelika koji sadrži tuš palicu s 3 funkcije, crijevo dužine cca. 150 cm, te 2 brtve i perlator za 59.99 kn također su u Kaufland katalog ponudi.

Novi Kaufland katalog izdvaja i: Şet dlijeta za raznovrsnu upotrebu, pakiranje od 6 komada za samo 79.99 kn, nosač tereta sklopiva aluminijska kolica, za transport teških predmeta, proširive utovarne površine do 96 cm, sa parkirnom kočnicom, za samo 249 kn, libela od aluminija, s kutomjerom, LCD zaslona za samo 119.90 kn.

Pogledajte cijeli  katalog i provjerite sve akcijske ponude iz Kauflanda. Pratite našu rubriku Kaufland katalog   i dalje i ne propuštajte Kaufland akcije. Pratite i druge kataloge iz naših rubrika Tehnika ili Kućanstvo i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi Kaufland katalog neprehrane vrijedi od 3. do 6. lipnja 2019. godine.