Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana vrijedi od 28.11.2019. do prodaje zaliha.

Novi Kaufland katalog donosi: Raspršivač ulja ili octa, d nehrđajućeg čelika za samo 34.99 kuna, ribež od nehrđajućeg čelika, četverokutni ili šesterokutni za samo 19.99 kuna po komadu, i ostale Kaufland akcije. Ponude vrijede od 28.studenog 2019.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Kaufland katalogu potražite: Raspršivač ulja ili octa, d nehrđajućeg čelika za samo 34.99 kuna, tava od aluminija, premazana neljepljivim premazom, toplinski otporna, promjera cca. 24cm za samo 89.99 kuna, oštrač noževa od nehrđajućeg čelika, dvostupanjski oštrač noževa, pogodan za noževe i škare za 34.99 kuna.

Novi Kaufland katalog izdvaja i: Ribež od nehrđajućeg čelika, četverokutni ili šesterokutni za samo 19.99 kuna po komadu, Lonac s poklopcem, od nehrđajućeg čelika i silikona, s poklopcem od stakla i silikona, pogodno za sve vrste štednjaka, promjera cca. 20cm za samo 129.90 kuna, te razne druge Kaufland akcije.

Prelistajte  cijeli  katalog i provjerite sve akcijske ponude iz Kauflanda. Pratite našu rubriku Kaufland katalog   i dalje i ne propuštajte Kaufland akcije. Pratite i druge kataloge iz naših rubrika  Tehnika, Vrt ili Kućanstvo i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.

Novi Kaufland katalog neprehrane vrijedi od 28.studenog 2019.godine do prodaje zaliha.