Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana vrijedi od

Novi Kaufland katalog donosi: Svjetleća garnitura, 80LED dioda za 79.99 kuna po komadu, Utičnica s 2 USB utora, uz mogućnost priključka za punjenje telefona, tableta ili vanjskih baterija, za samo 29.99 kuna po komadu, i ostale Kaufland akcije. Prelistajte cijeli katalog i provjerite sve.

U novom Kaufland katalogu potražite: Svjetleća garnitura, 80LED dioda, toplo bijelo svjetlo, za untarnju i vanjsku upotrebu, za samo 79.99 kuna po komadu, žaruljice 200LED dioda, s funkcijom timera, s 8 različitih svjetlosnih efekata i funkcijom memorije za samo 59.99 kuna.

Novi Kaufland katalog izdvaja i: Utičnica s 2 USB utora, uz mogućnost priključka za punjenje telefona, tableta ili vanjskih baterija, za samo 29.99 kuna po komadu, LED projektor uz mogućnost jednostavne montaže na otvorenom, pomoću šiljka, s pomičnim nosačem, idealno za projektiranje na zidovima kuća ili drugim velikim površinama za unutarnju i vanjsku upotrebu za 119.90 kuna, te razne druge Kaufland akcije.

Prelistajte  cijeli  katalog i provjerite sve akcijske ponude iz Kauflanda. Pratite našu rubriku Kaufland katalog   i dalje i ne propuštajte Kaufland akcije. Pratite i druge kataloge iz naših rubrika  Tehnika, Vrt ili Kućanstvo i birajte za sebe samo najbolje i najpovoljnije.