Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana

Kaufland katalog neprehrana vrijedi od 05.03. i od 08.03.2018. do prodaje zaliha.

Novi Kaufland katalog – nove ponude s odjela neprehrane u Kauflandu: sportska odjeća, obuća i oprema, odjeća za slobodno vrijeme i razne druge korisne sitnice po akcijskim cijenama očekuju Vas sljedećega tjedna u Kauflandu. Prelistajte novi Kaufland katalog neprehrane i provjerite sve nove Kaufland akcije. Ponude vrijede od 5. i od 8. ožujka 2018. godine do prodaje zaliha.

U novom Kaufland katalogu provjerite ponudu sportskog asortimana i pripremite se za sezonu boravka na otvorenom uz rekreaciju. Kaufland katalog nudi Vam sportsku jaknu za samo 79,99 kuna i tenisice za samo 129,90 kuna.

Novi Kaufland katalog posebno izdvaja i praktične naočale za čitanje koje dolaze s futrolom za samo 19,99 kuna, kao i trenirku za dom i slobodno vrijeme mode za muškarce i model za žene, srazličite boje s kontrasttnim detaljima, vaki za samo 89,99 kuna.

Pogledajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom Kaufland akcijom neprehrane do 12. prosinca. Pratite i druge Kaufland kataloge s nama i ne propuštajte prilike za povoljnu kupnju a za još više ponuda provjerite i druge kataloge iz rubrike Škola 2017. Iskoristite sve Kaufland akcije i uštedite svoj novac.

Ponuda Kaufland kataloga neprehrane vrijedi od od 5. i od 8. ožujka 2018. godine do prodaje zaliha.