Kaufland katalog

Kaufland katalog

Kaufland katalog EU dolazi

Kaufland katalog EU dolazi vrijedi trajno

Kaufland katalog EU dolazi – Novi kaufland letak s pregledom  trajno sniženih cijena u Kauflandu. Više od 1000 snženih proizvoda očekuje Vas u Kauflandu, već od 30. svibnja, a Kaufland katalog EU dolazi daje Vam pregled izdvojene ponude nekih od artikala po trajno sniženim cijenama.

 

Kaufland katalog donosi Vam EU snižene cijene namirnica i neprehrambenih proizvoda koje u Kauflandu možete naći već sada, od 5 do 21 posto sniženi artikli iz asortimana prehrane, higijenskih potrepština ali i ostale neprehrambene robe nalaze se na popisu koji Vam donosi novi Kaufland katalog.

 

Izdvajamo najveća sniženja iz aktualnog Kaufland katalog EU izdanja: 21 posto sniženo maslinovo ulje sada 54,99 kuna, vinski ocat 18 posto snižen 12,99,  francusko crno vino 16 posto povoljnije, za 49,99, namaz Mu jeftiniji 12 posto za 5,99 kuna, panirani riblji štapići 10 posto sniženi za 17,99 i  bademi sniženni 10 posto po cijeni od 10,79 i izotonični napitak 10 posto za 4,49. Pogledajte cijelu Kaufland katalog ponudu trajno sniženih cijena.

 

U popisu koji Vam donosi Kaufland katalog pronaći ćete još niz dobrih, trajno sniženih cijena, među kojima su i  Milka choco keksi, vrhnje za šlag, Mozzarella sir, ajvar ali i higijenski proizvodi te  set alata za popravke s torbicom za 49,99 kuna i zaštitna kaciga za 89,99 kuna.

 

Pregledajte popis trajno sniženih artikala koji Vam donosi Kaufland katalog EU dolazi, a pratite i Kaufland akcije, koje Vam donosimo na našim stranicama. Zavirite i u redovnu tjednu Kaufland ponudu, prelistajte najnovije izdanje u rubrici Kaufland katalog. Pratite Kaufland s nama, a za najpovoljniju kupnju provjerite i druge kataloge iz rubrike Prehrana.

 

Na Kaufland se možete osloniti – pogledajte novi Kaufland katalog EU dolazi.