Kaufland katalog EU

Kaufland katalog EU

Kaufland katalog Dobrodošla EU!

Kaufland katalog Dobrodošla EU! vrijedi trajno od 04.07.2013.

Kaufland katalog – Dobrodošla EU! Novi nastavak u seriji predstavljanja trajnih sniženja u Kauflandu. S Europskom unijom stigle su i niže cijene, a u Kaufland dućanima sniženo je više od 1000 proizvoda. Pogledajte novi nastavak Kaufland katalog – Dobrodošla EU i saznajte što je to još u Kauflandu sniženo za Vas.

 

Biljno ulje sniženo 13 posto za 9,49, pasirana rajčica jeftinija 14 posto za 2,99, Schwartzwald šunka snižena 16 posto za 19.98 i Vita star panirani riblji štapići za samo 4.79 tek su dio odlične Kaufland katalog ponude. 

 

Na 2. i 3. stranici novog izdanja Kaufland katalog EU dolazi pronaći ćete još veći izbor proizvoda sniženih od 5 do čak 33 posto. Provjerite trajno dobre cijene maslinovog ulja, jabučnog octa, Goldsteig Mozzarelle, crnih maslina i kvalitetnih vina, kao i super ponudu slastica;  Katy mliječne čokolade za 3,29 ili   Katy Exquisite cokolade za 8,99, čipsa razne vrste 150 grama za 5.99 i još mnogočega. 

 

Prelistajte novi Kaufland katalog i potražite još trajno sniženih cijena u Kauflandu, a za tjednu akcijsku ponudu prelistajte aktualni tjedni Kaufland katalog. Sve Kaufland kataloge možete pronaći na našim stranicama, pratite nas i štedite svoj novac. Želite li usporediti ponudu Kaufland katalg s ostalima, odaberite još neki od kataloga iz naše rubrike Prehrana.