Kaufland katalog

Kaufland katalog

Kaufland katalog

Kaufland katalog vrijedi od 12.09. do 18.09.2013 godine

Kaufland katalog dnevne akcije: svaki dan drugi proizvodi po super snženim cijenama; prehrana, higijenske potrepštine i neprehrambeni asortiman. Od četvrtka 12. do 18. rujna u Kauflandu Vas očekuju super dnevne akcije. Prelistajte Kaufland katalog i saznajte koji su proizvodi uključeni u ovu akciju koja vrijedi od 12. do 18. rujna 2013. godine.

 

Ovoga tjedna svaki dan ekstra ponude u Kauflandu. Sada u 30 prodajnih mjesta Kauflanda u Hrvatskoj kroz cijeli tjedan na super dnevnim akcijama možete kupovati po još nižim cijenama. Pogledajte ponudu posebnog izdanja Kaufland katalog dnevne akcije, otkrijte sve dobre cijene i štedite svoj novac ovog tjedna.

 

Iz ponude Kaufland katalog izvajamo: u četvrtak super cijene graha u limenci i štednih žarulja, a od petka 13. rujna do srijede 18. rujna po super cijeni nabavite suhomesnate proizvode i svježu piletinu, salatu po cijeni od samo  voćne sokove Lero za  4,00 kune i brojne artikle s odjela neprehrane: Ornel omekšivač 2 litre 14,00, lampioni 4 komada 15,00, pvc korito 12,00,  čarape po 5,00 kuna, ručnici od 8,50, majice basic u crnoj i bijeloj boji za nevjerojatnih  10,00 kuna. Zavirite na stranice Kaufland katalog i saznajte sve dnevne super ponude.

 

Pogledajte sve ponude u  Kaufland katalog izdanju Dnevne akcije i saznajte sve detalje o svakodnevnim ekstra ponudama u Kauflandu kroz ovaj tjedan.   Pogledajte i redovni Kaufland katalog te posebnu ponudu za Kaufland prodajno mjesto u Branimirovoj ulici u Zagrebu. Pratite Kaufland s nama i budite u tiejku sa svim dobrim ponudama. Kaufland akcija uvijek je dobra prilika za kupnju, pratiteKaufland katalog i ostale kataloge iz rubrike Prehrana i štedite svoj novac.