Kaufland katalog pokloni

Kaufland katalog pokloni

Kaufland katalog

Kaufland katalog pokloni vrijedi od 28.11. do 04.12.2013 godine

Kaufland katalog donosi Vam novu ponudu atraktivnih poklona za predstojeće blagdane: igračke za djevojčice i dječake za sve uzraste, povoljna odjeća, donje rublje i kućne papuče i povoljna ponuda tehničke robe, pogledajte novi Kaufland katalog i pronađite ideje za najpovoljnije božićne poklone.

Razveselite svoje mališane nekom od igračaka iz Kaufland katalog poklon ponude: lutke Bratz snižene 30 posto, za 69,99 kuna, Barbie lutka vila 99,99, Cicciobello lutke sa zvučnim efektima koje hodaju, pužu za 279,90 kuna, a za dečke autići na daljinsko upravljanje za 259,90, Iron man akcijska figura za 89,99, Spider man figurica za 59,99, kamioni, avioni i još puno dobrih ideja za dječju zabavu bez kraja.

Slikovnice Slatki snovi, Prepoznat ću ljubav, Laku noć, Zaigrani Božić i druge, slikovnice za najmlađe Eci Peci Pec, Išo Medo u dućan, Pliva patka preko save, drvene puzzle, Lego vježbenice, dvd  crtići Čudesni Božić, Tom i Jerry i drugi – sve to je dio Kaufland katalog ponude igračaka.

Uz izdvojenu ponudu povoljnih i atraktivnih igračaka pogledajte i povoljnu odjeću, donjeg rublja i kućnih papuča. Na posljednjoj stranici novi Kaufland katalog donosi Vam i akcijske ponude različite tehničke robe; QT tablet Powered by Quadro za samo 555,00 kuna, QT mobilni telefon Powered by Quadro u pola cijene za 99,95 kuna, usb 8 GB memorije za 49,99 i 16 GM za 79,99 i još ponešto.

Prelistajte Kaufland katalog posebno izdanje s ponudom božićnih poklona, a sve druge redovne ponude ovog prodajnog lanca potražite u našoj rubrici Kaufland katalog.

Želite li još više dobrih ideja za božićne poklone, pogledajte i druge kataloge iz naše rubrike Božić 2013.

Kaufland katalog božićni pokloni vrijedi od 28. studenog do 4. prosinca 2013. godine.