Kaufland katalog

Kaufland katalog

Kaufland katalog

Kaufland katalog vrijedi od 11.10. do 17.10.2012.

Od danas traje novi Kaufland katalog s novom akcijskom ponudom prehrane, igračaka, odjeće/obuće, auto programa i manjih proizvoda za domaćinstvo koji su vam do 17.10. dostupni u svim Kaufland trgovinama u Hrvatskoj.

U ovom Kaufland katalogu možda će vam biti zanimljiva za pogledati odlična akcija naziva “u 1/2 cijene”, točnije radi se o proizvodima koje u ovom akcijskom periodu možete nabaviti po 50% nižoj cijeni od redovne. Ponuda ovih proizvoda je široka tako da se sama akcija odnosi na prehranu i proizvode za dom u većem dijelu, a od ostalog uključuje ponešto iz programa higijeskih proizvoda, posuđa, alata, kao i iz programa deterdženata.

Osim povoljnih proizvoda, Kaufland katalog nas također uvijek iznova razveseli zanimljivim štivom i korisnim savjetima koje rado čitamo, tako ovaj put pročitajte koje toksične zamke se kriju u proizvodima i stvarima koje svakodnevno koristimo, a da toga nismo ni svijesni ili kako napraviti ukusnu kremu s kestenima, jesenske lopatice i slično.

I zaključak na kraju, zanimljiva i povoljna Kaufland katalog akcija do 17. listopada, preporučamo da prelistajte katalog sami, zanimljivosti doista ima dosta!

Također, ukoliko želite ovdje možete prelistati i ostale Kaufland kataloge Kaufland katalog.