konzum katalog škola

konzum katalog škola

Konzum katalog škola vrijedi od 16.8. -29.8.2012.

Novi Konzum katalog sve za školu.
Prelistajte u novom Konzum katalogu: kvalitetne anatomske školske torbe već od 299kn, najveći izbor omiljenih brendova (Barbie, Hello Kitty, Spiderman, Cars, Beyblade, Disney fairies) te svjetski hit u Konzumu One direction.

Za prave djevojčice je Hello Kitty a za dječake Spiderman, u Konzum asortimanu sa omiljenim motivima Hello Kitty ili Spiderman su ruksaci, pernice, bilježnice, donji veš, čarape, majice, tunike, trenirke.
Od omiljenih likova tu su i Cars te Disney Faires, a za malo veće One direction torbe, ruksaci, bilježnice te ostali školski pribor.

Iz kataloga osim veliko izbora torbi izdvajamo i razne pernice po mjeri za svakog đaka. Od malih platnenih pernica po 19,99kn, pernice s priborom sa dva poklopa po 59,99kn, do pernica na dva ili tri kata do 139kn.
U Konzumu potražite najveći izbor i najniže cijene bilježnica već od 0,99kn, mala školska pomagala od pribora za likovni , šestara, papira za printer te plastične kutije za užinu.

U ponudi je i velik izbor tehnike za velike i male od prijenosnih računala, stolnih računala, printera, tastatura, slušalica do volana za igranje s pedalama i vibracijskom tehnologijom.

Između ostalog u Konzum katalogu prelistajte i novu odjeću za školu i slobodno vrijeme, rekvizite za najdraže sportske aktivnosti od lopte, romobila do bicikla, te namještaj za učenje za vašeg školarca.