Jysk katalog Božić

Jysk katalog Božić

Jysk katalog Božić

Jysk katalog vrijedi od 17.12. do 24.12.2015.

Novi Jysk katalog donosi odlične prilike za uštedu u blagdansko vrijeme  – uštedite od 30 do 60 posto na svim božićnim artiklima i ostvarite brojne druge popuste na namještaj i raznu opremu za interijer; prelistajte katalog, upoznajte se s ponudom i kupujte uz uštede. Ponude vrijede od 17. do 24. prosinca 2015. godine.

Ukrasite svoj dom za ove blagdane po posebno povoljnim cijenama; Jysk katalog donosi Vam ponudu 30 do 60 posto sniženih artikala božićnih dekoracije. Prelistajte katalog i provjerite izbor božićih artikla na popustu u Jysk prodavaonicama.

Blagovaonske stolice u pola cijene već od 135,00 kuna također Vas do 24. prosinca očekuju u Jysku, kao i brojni drugi artikli sniženi i do 60 posto.

Prelistajte cijeli Jysk katalog i provjerite sve nove Jysk akcije. Provjerite i odlične ponude madraca i ostalog asortimana za zdravo spavanje, kao i druge Jysk akcije. Pratite našu rubriku i Jysk katalogi dalje i saznajte na vrijeme za sve Jysk akcije.   Za još više izbora provjerite i druge kataloge u našim rubrikama Namještaj,  Kućanstvo ili Interijer.

Zavirite i u našu posebnu rubriku Božić 2015  u kojoj smo za Vas na jednom mjestu izdvojili sve blagdanske ponude brojnih trgovačkih lanaca.

Novi Jysk katalog vrijedi od 17. do 24. prosinca 2015. godine.