JYSK katalog

JYSK katalog

JYSK katalog rasprodaje

JYSK katalog vrijedi do 1.8.2012 godine

Posljednji JYSK katalog donosi vam proizvode iz JYSK ponude po cijenama nižim i za čak 72%, što svakako ovaj katalog rasprodaje čini zanimljivim za pogledati ukoliko tražite proizvode ovog tipa.

Iz ovog JYSK kataloga izdvajamo:

Nabavite luksuzni WellPur Gold madrac vrhunske kvalitete, debljine 18cm s 14 centimetarskom jezgrom od polieterske pjene koja prati obrise tijela i na taj način sprječava napetost u mišićima u pola cijene ili za 1.000kn. Ovaj proizvod ima jamstvo u trajanju od 25 godina, što je produženo jamstvo kao garancija vrhunske kvalitete.

Od ostalih proizvoda iz ovog JYSK kataloga zanimljiv za pogledati je i Kronborg poplun punjen pačjim perjem uz uštedu od 64%. Radi se o kvalitetnom poplunu s punjenjem od 80% od bijelog pačjeg perja izvedenog na način da osigura ravnomjernu popunjenost čitavom dužinom. Uz 5 godina jamstva cijena ovog popluna na akciji u JYSK trgovinama iznosi ravno 500kn.

Prelistajte sami posljednji JYSK katalog, unutar kojeg se kriju i ostali zanimljivi proizvodi s velikim uštedama, a ukoliko nemate ili niste u mogućnosti kupnjenu robu sami prevesti do vašeg odredišta, JYSK vam nudi mogućnost organiziranja prijevoza, jednostavno se obratite JYSK djelatnicima kako bi dobili više informacija o mogućnostima dostave.

Jeste li znali da JYSK godišnje na tržište plasira oko 75 tisuća sofa i kauča? Ovaj podatak definitivno ih svrstava među popularnije trgovine iz branše.

Ova JYSK katalog ponuda rasprodaje vrijedi u svim većim hrvatskim gradovima, a plaćanje je moguće izvršiti gotovinom ili svim popularnijim kreditnim kartica.

Obratite pozornost na vrijeme trajanja ove akcije, JYSK rasprodaja traje do 01.08. 2012. godine, budite brzi ukoliko odlučite osobno razgledati JYSK ponudu.

Ostale JYSK kataloge potražite na linku u nastavku: JYSK katalog