Intersport letak

Intersport letak

Intersport letak

Intersport letak vrijedi od 01.07. do 31.07.2013 godine

Intersport letak – velika ljetna akcija – veliko sniženje Intersportovog asortimana; sportska odjeća, obuća i oprema po akcijskim cijenama sniženim 20, 30, 40 i 50 posto. U razdoblju od 1. do 31. srpnja navratite do nekog od Intersportovih prodajnih mjesta diljem Hrvatske i uštedite pri kupnji vrhunske sportske opreme, pogledajte akcijski Intersport letak.

 

Sve najbolje marke sportske odjeće i obuće u kojima ćete se osjećati udobno i izgledati lijepo, samo vrhunska oprema za rekreativce i profesionalne sportaše – za sve one koji svoje slobodno vrijeme u ovim vrućim ljetnim danima žele provoditi na najbolji mogući način – aktivno, uživajući u raznim sportskim aktivnostima. Intersport letak oglašava veliku ljetnu akciju dijela asortimana, pogledajte Intersport letak i odaberite nešto za sebe.

 

Intersport letak akcijska ponuda artikala se odnosi na dio Intersport asortiman tekstila, obuće i opreme. Obratite pažnju na  označene proizvode s istaknutim iznosima popusta koji se kreću i do 50 posto.  Prilikom kupnje artikala na sniženju popust se obračunava na blagajni,a više popusta na neki proizvod se ne zbraja.  Ponuda Intersport letak aktualna je kroz cijeli srpanj – od 1. do 31. srpnja 2013. godine, stoga iskoristite ovu priliku, pogledajte ponudu i odaberite nešto za sebe.

 

Pogledajte akcijski Intersport letak i pratite sve objave u rubrici Intersport katalog, u kojoj Vam redovito donosimo sve objavljene Intersport kataloge i letke. Želite li još više ponude kvalitetne odjeće, obuće i opreme za slobodno vrijeme, zavirite u našu rubriku Outdoor i odaberite još neki od kataloga sa sličnom ponudom.

 

Sport svima – Intersport letak s akcijskom ponudom do 31.  srpnja