Intersport katalog Planinarenje i kampiranje

Intersport katalog Planinarenje i kampiranje

Intersport katalog Planinarenje i kampiranje

Intersport katalog Planinarenje i kampiranje vrijedi za proljeće ljeto 2017.

prelistajte novi Intersport katalog i provjerite sve aktualne ponude za planinarenje i kampiranje u Intersport trgovinama sportske opreme. Ponude iz kataloga vrijede za proljeće i ljeto 2017. godine.

Intersport za svaku sezonu iz svoje ponude bira proizvode poznatih ili ekskluzivnih robnih marki koje po izboru Intersporta imaju najbolji omjer kvalitete i cijene. Ti proizvodi u Intersport trgovinama označeni su porukom „Intersport preporučuje“ i nude sepo navedenoj cijeni do sezonske rasprodaje.U ovom Intersport katalogu potražite nove Intersport preporuke artikala za planinarenje i kampiranje.

Iz ponude Intersport kataloga izdvajamo : McKinley ruksak – prostrani ruksak za trekking ili putovanja, s dvostrukim odjeljcima, veliki prednji otvor daje jednostavan pristup do glavnog pretinca a integrirana protukišna navlaka čuva vaše stvari od vemenskih neprilika, za 519,95 kuna i veliki izbor drugih McKinley ruksaka – Feel, Fit, Fit Vario i drugih ruksaka s više funkcionalnosti.

McKinley Ontario 6 je savršen šator za obitelj ili grupu do šest osoba, koji nudi dovoljno prostora za ležanje, blagovanje i skladištenje. Ima jednu veliku spavaću kabinu koja se može podijeliti na dvije. Uključuje  i prostrano predvorje s velikim mrežastim prozorima, vratima i velikim otvorom za ventilaciju; dimenzije pakiranja 76×34×34 cm, masa  19,5 kg. Intersport katalog preporuča ovaj šator za   2.699,95 kuna. U Intersport katalogu pronaći ćete i više drugih različitih šatora, vreća za spavanje za odrasle i djecu i još više kamping asortimana.

Izdvajamo još i šatore za plažu manjih dimenzija, ležaljke za plažu, madrace na napuhavanje, jastuke na napuhavanje, štapove za šetanje i planinarenje, rashladne torbe, posuđe za kampiranje i još puno puno odličnih ponuda. Prelistajte cijeli Intersport katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom. Pratite Intersport kataloge na našim stranicama i dalje, a za još više izbora provjerite  i druge kataloge iz rubrike Outdoor.

Novi Intersport katalog vrijedi za proljeće i ljeto 2017. godine.