Intersport katalog

Intersport katalog

Intersport katalog Kampiranje 2013

Intersport katalog Kampiranje vrijedi od srpnja 2013 do isteka zaliha.

Intersport katalog Sport svima –  Vodič za aktivno ljeto –  Sve za kampiranje,  plažu i tenis, kvalita po povoljnim cijenama: šator za dvije osobe 419,95, vreća za spavanje 219,95, McKinely stolica za kampiranje na rasklapanje 249,95 kn i stolovi već od 299,95 kn, McKinely sunčane naočale Cougar 229,95 kn, North Face i Jack Wolfskin majice 229,95,  sandale od 299,95 kn i još mnogo toga, pogledajte cijeli Intersport katalog.

 

Intersport katalog želi Vam dobrodošlicu u prirodu: provedite kvalitetno slobodno vrijeme uz asortiman novog Intersport katalog izdanja: šatori, vreće za spavanje, oprema za kampiranje McKinley,  torbe, ruksaci i dodatna oprema, odjeća, obuća i oprema za slobodno vrijeme i oprema za tenis, vrhunske kvalitete i uz pristupačne cijene. Pogledajte Intersport katalog Sport svima i oaberite svoju opremu za slobodno vrijeme ovog ljeta. Ponuda je aktualna od srpnja pa sve do isteka zaliha.

 

Iz povoljne Intersport katalog ponude opreme za kampiranje ističemo zaista bogat izbor šatora raznih veličina već od 419,95 za šator za dvije osobe, vreća za spavanje već od 219,95, McKinely stolica za kampiranje na rasklapanje 249,95 kn i malih, bez naslona za samo 69,95, madraca na napuhavanje za dvije osobe od 129,95 kn, samonapuhavajućih madraca,  jastuka, dječjih stolica za kampiranje i još mnogošta. Prelistajte Intersport katalog za kopletnu ponudu povoljne kamping opreme.

 

Intersport katalog donosi Vam i odličnu ponudu odjeće i obuće za slobodno vrijeme; majice kratkih rukava ženske i muške  North Face i Jack Wolfskin od 229,95, dječjih majica od 79,95 kn, praktičnih sandala za djecu i za odrasle od  299,95, kao i dječje opreme za kampiranje –  kamping stolica s veselim uzorcima, vreća za spavanje, spremnika za piće i još štošta.

 

Spremite se za plažu uz Intersport katalog po povoljnim cijenama – kupaći kostimi već od 189,95,  i muške bokserice za kupanje za 99,95, Ipanema japanke 139,95, veliki ručnik za plažu 299,95, šatori za plažu od 149,95, veliki izbor opreme za ronjenje, ali i funkcionalnih ruksaka za piknik, s dodatnih sadržajem. Head, Willson, Prince i Baboalt oprema za tenis također je u ponudi novog Intersport katalog izdanja.

 

Prelistajte novi Intersport katalog i odaberite svoju povoljnu opremu za slobodno vrijeme. Pratite sve objave u rubrici Intersport katalog za još više dobre ponude, a želite li usporediti cijene s drugima, zavirite u našu rubriku Outdoor i odaberite još neki od kataloga.

 

Sport svima – Vaš vodič za aktivno ljeto – Novi Intersport katalog.

 

Pre