Intersport katalog

Intersport katalog

Intersport katalog

Intersport katalog vrijedi za listopad 2013 godine

Interspart katalog – Aktivna jesen uz Intersport asortiman za fitnes, boks, jogu i pilates, preko 30 stranica vrhunske sportske opreme po povoljnim cijenama: sobni bicikl 1.099,95 kn, vrhunska  kućna sprava za fitnes Kettler Giro M za 2.499,95 kn, Thigh Tonner za jačanje mišića za 99,95, sprava za kućno “veslanje” 1.999,95 kn, Set uteGA Premium 10 269,95 i još puno dobrih ponuda, prelistajte novi Intersport katalog i odaberite.

Morske radosti su iza nas a aktivni boravak na otvorenom nije više tako ugodan – hladni dani tjeraju nas u zatvorene prostore. No to ne smije biti razlog za ljenčarenje, ostanite fit i brinite o svom tijelu tijekom cijele godine. Novi Intersport katalog donosi Vam odličnu ponudu sobnih sprava za vježbanje, utega i ostale opreme za fitnes, boks, jogu i pilates, kao i sportsku odjeću i obuću za muškarce i žene, najpoznatijih svjetskih brandova, po  pristupačnim cijenama. Pogledajte, odaberite i uštedite, ostanite fit uz minimalan trošak uz novi Itnersport katalog. Ponuda je aktualna kroz listopad 2013. godine.

Sobna bicikla, trkača staza, kućne fitness sprave raznih vrsta, utezi, palice za utege, multi gym – sve to pronaći ćete na stranicama novog Intersport katalog izdanja za listopad. Potražite i Interspar katalog ponudu odlične sportske odjeće i obuće; muških i ženskih trenirki, majica kratkih rukava, pulovera, čarapa i sportske obuće Nike, Adidas i drugih omiljenih brandova.

Intersport katalog donosi Vam i ponudu dodataka prehrani – mješavinu visokokvalitetnih proteina, bogatu vitaminsku mješatinu za svakodnevnu uporabu za njegu i održavanje mišića te visokokvalitetni protein iz sirutke s okusom jagode, čokolade i vanilije, za optimalnu mišićnu sintezu nakon treninga.

Pogledajte i ostale objave u našoj rubrici Intersport katalog i uvijek budite fit, nabavite najbolju sportsku opremu za sve profesionalnce i rekreativce po povoljnim cijenama. Pratite Intersport s nama i uštedite.

Zanima li Vas ponuda i drugih prodajnih lanaca sportske opreme, zavirite u našu rubriku Outdoor i odaberite još neki od aktualnih kataloga.