Intersport katalog

Intersport katalog

Intersport katalog bicikli

Intersport katalog bicikli vrijedi do prodaje zaliha

U novom Intersport vodiču pogledajte:
• bicikle: brdske,treking,gradske dječje
• biciklistička odjeća, zaštitna oprema i dodatci
• odjeća i obuća za trčanje
• planinarska odjeća,obuća,štapovi i dodatci

 

Novi Intersport katalog predstavlja Vam novu kolekciju odličnih Nakamura bicikla u prodajnim mjestima Intersport, veliki izbor brdskih, treking, gradskih i dječjih bicikla kao i sve potrebne biciklističke opreme. Osim ponude bicikla novi Intersport katalog donosi i odličnu ponudu sportske odjeće i obuće za planinarenje, nordijsko hodanje i trčanje, ruksake i još mnogo toga. U novom Intersport katalog izdanju pronaći ćete i brojne korisne savjete za biciklizam.

 

Veliki izbor Nakamura bicikla;  brdski već od  1.499,95 kuna ili treking bicikli od 2.659,95 te široku ponudu gradskih bicikla pronaći ćete u novom Intersport katalog izdanju. Intersport katalog donosi Vam i ponudu sve potrebne biciklističke opreme;  brzinomjeri već od 119,95 biciklistički ruksaci McKinnley već od 249,95, zračnice, pumpe za gume, biciklističke kacige marki Casco, Alpina, Intersport Ranger već od od 249,50 kuna i još mnogo toga. U novom Intersport katalog izdanju potražite i dječje sjedaliceveć od 269,95 kuna i zaista veliki izbor dječjih bicikla, za veću i manju djecu.

 

Preporučamo Vam i odličnu ponudu sportske odjeće raznih marki uz posebno dobre cijene Protouch sportske odjeće za trčanje, hodanje  i sve ostale sportske i rekreativne aktivnosti. Intersport katalog predstavlja Vam i ponudu planinarskih  cipela brandova  Jack Wolfskin, Marell, McKinley kao i otvorenih ljetnih sportskih cipela, kao  i opreme za  oprema za nordijsko hodanje.

 

Pogledajte kompletnu ponudu Intersport katalog – bicili 2013. godine i započnite zdrav život ispunjen kretanjem uz odličnu Intersport ponudu bicikla, pomoćne biciklističke opreme, odjeće i obuće za slobodno vrijeme za Vas i Vašu djecu.

 

Pratite i ostale Intersport kataloge na našim stranicama i budite u tijeku s aktualnim Intersport ponudama. Ako Vam se svidjela ponuda Intersport katalog bicikli, preporučamo Vam i druge kataloge iz naše rubrike Outdoor.

 

Po bicikle u Intersport – novi Intersport katalog