Interspar katalog

Interspar katalog

Interspar i Spar katalog

Interspar Spar katalog vrijedi od 17.04. do 23.04.2013 godine

Interspar katalog do 23. 4. – Spar i Interspar pripremili su za Vas novi tjedni katalog s akcijskim cijenama prehrambenih artikala, higijenskih potrepština i raznih sitnica za domaćinstvo. Prelistajte novi Spar i Interspar katalog i pronađite 31 posto jeftiniji kruh, 35 posto sniženu rajčicu, 39 posto Mini Magnum sladolede, 25 posto snižene omekšivače za rublje te jagode ili kroasane  u pola cijene.

 

Novi Spar i Interspar katalog nudi Vam osam stranica akcijske ponude za tjedan do 23. travnja 2013. godine. Za Vas smo izdvojili posebno povoljnu ponudu voća i povrća; jagode su snižene 50 posto, ananas 41, mlada tikvica jeftinija je čak za 52 posto, a rajčica za 35 posto. Bonduele konzervirano povrće također se ovog tjedna u Intersparu nudi po akcijskim cijenama.

 

Sniženi su i mliječni proizvodi; mlijeko svježe Dukat 1 litra na samo 4,99 kune, 2 litre Vindija trajnog mlijeka na 9,97 a Meggle vrhnje za kuhanje u pakiranju od 500 ml na 11,49  kuna. Novi Spar i Interspar katalog donosi Vam i akciju B-aktiv voćnih jogurta, Vindija kiselog vrhnja te svježeg varaždinskog sira i Zdenka Šokac sira, sada za samo  44,99.

 

U novom Spar i Interspar katalog izdanju pronaći ćete i akcijske cijene svježeg mesa, suhomesnatih proizvoda i ribe iz Jadranskog mora. Izdvajamo Pivac domaću pancetu po cijeni od 67,99 kuna i teleći vrat s kosti za 44,99.

 

Novi Spar i Interspar katalog donosi Vam i snižene cijene pekarskih proizvoda, žitnih i zobenih pahuljica, tjestenine i brašna i slastica a posebno prigodno sladoleda, raznih vrsta,  i do 39 posto i još mnogo toga.

 

Na 7. Stranici Spar i Interspar katalog novog izdanja očekuju Vas povoljni higijenski proizvodi, od kojih izdvajamo pakiranje Violeta toalet papira sa četiri role gratis, 16 posto snižene Woollite tekuće deterdžente i 20 posto snižen Somat program za strojno pranje posuđa

 

 

 

Prije odlaska u tjednu kupnju pregledajte novi Spar i Interspar katalog, a ako Vas zanima i ostala ponuda zavirite u naše rubrike Spar i Interspar katalog ili Interaspar.

Usporedite Spar i Interspar katalog s  drugom sličnom ponudom i odlučite se za najpovoljnije, pregledajte kataloge u rubrici Prehrana.

 

Iskoristite tjednu akciju u Intersparu, odaberite najpovoljnije iz ponude Spar i Interspar katalog.