Interspar Spar katalog

Interspar Spar katalog

Interspar i Spar katalog

Interspar i Spar katalog vrijedi od 12.06. do 18.06.2013.

Interspar i spar katalog – najbolja ponuda Vaših Interspar hipermarketa i Spar marketa za period od 12. do 18. lipnja 2013. godine. Što je novo u Intersparu i Sparu i koje su najbolje cijene u narednim danima, saznajte sa stranica novog Interspar i Spar katalog izdanja kojeg Vam donosimo na našim stranicama.

 

Novi Interspar i Spar katalog predstavlja Vam još jedan pregled dobrih cijena za EU uštedu. Cijene nisu akcijske nego trajne i Interspar i Spar ih garantiraju za najmanje 3 mjeseca. Pogledajte bogatu ponudu Interspar i Spar katalog novog izdanja i pronađite sve niske cijene, ali i novosti u ponudi Interspara i Spara.

 

Novi Interspar i Spar katalog donosi Vam novosti u Sparu i Intersparu: Natur Pur bio   – certificirani ekološki proizvodi koji odgovaraju najvišim svjetskim standardima. Brinite o svom zdravlju, birajte hranu kontroliranog porijekla. Interspar i Spar katalog donosi Vam široku ponudu proizvoda Natur pur bio linije. Izdvajamo voćne sokove, tjesteninu od tamnog brašna, bio pšenično ili raženo brašno, maslinovo ulje, bučino ulje, agava sladilo, grickalice – pržena mljevena mješavina sjemenki soje, buće i suncokreta, bio koricu limuna te musli u multipakiranju.

 

Osim Natur Pur bio linije proizvoda Interspar i Spar katalog predstavlja Vam i povoljnu ponudu drugih artikala, izdvajam super sniženja: 50 posto na Carte d’Or sladoled, na mesni doručak PPK, čokolade Riki s rižom i odabrane sireve.

 

Još jedna super ponuda Interspar i Spar katalog novog izdanja: Sve po 10 kuna! Na ovoj ponudi našle su se neke omiljene namirnice kao što su Tommy ketchup i senf, Tommy koncentrat rajčice, Cekin pileća jetra sa srcima,Cekin Extrawurst,  S-Budget mramorni kolač, Moto keks 288 grama i još ponešto. Provjerite cjelokupnu odličnu ponudu “Sve po 10 kuna” na stranicama novog Interspar i Spar katalgo izdanja.

 

Preporučamo i dobre cijene Persila – mega cijena od 47,99 umjesto 95,98 kuna za  1+1 pakiranje deterdženta ili kapsula, kao i još mnogih namirnica i higijenskih potrepština na stranicama novog Interspar i Spar katalog izdanja do 18. lipnja.

 

Pogledajte cijeli Interspar i Spar katalog i saznajte sve dobre cijene za naredni period. Kupujte uz uštedu, iskoristite ponudu sniženih EU cijena u Interspar i Spar katalog izdanju. Pratite i ostale Interspar i Spar kataloge s nama i ne propuštajte akcije u Intersparu i Sparu. Provjerite ponudu i drugih prodajnih lanaca u rubrici Prehrana.