Interspar katalog

Interspar katalog

Interspar katalog Uskrs

Interspar katalog vrijedi od 27.03. do 02.04. i do 09.04.2013 godine

Interspar katalog prehrane povodom nadolazećih blagdana donosi povoljnu akciju na blagdanske namirnice. Interspar katalog ovim putem donio je velika sniženja i uštede preko 30 posto na namirnice potrebne svakom kućanstvu, ali i one koje će krasiti vaš uskrsni stol!

Interspar katalog snizio je i rolovanu šunku koja sad košta 29.99 kuna za kilogram, a na akciji od 24 posto jeftinije našli su se i suhomesnati proizvodi. Tu je i omiljena Pepsi s limunom koja je sad jeftinija 20 posto pa sad košta 7.99 kuna!

Na ovoj akciji Interspar kataloga prehrane našla i fina svježa mlada janjetina koja sad košta 56.99 kuna za kilogram, a na akciji su i rotkvice po cijeni od samo 3.33 kune. Tu je i dugoočekivani mladi luk koji košta 1.29 kuna što je 35 posto manje od redovne cijene! Na akciji se nalsze i razne vrste sireva, ali i drugih delicija!

Interspar katalog prehrane na akciji donosi i neke druge sjajne namirnice poput mlijeka u pakiranju od dvije litre za 8.79 kuna, a tu je i brašno po cijeni od 5.49 kuna za kilogram. Što je još spremio Interspar provjerite kod nas!