Interspar katalog Pripremite se za sunce

Interspar katalog Pripremite se za sunce

Interspar katalog Pripremite se za sunce

Interspar katalog vrijedi od 22.05. do 28.05.2019.

Novi Hervis katalog donosi posebne ponude kozmetičkih proizvoda koji će Vam zatrebati ovoga ljeta, po super akcijskim cijenama. Proizvodi za učinkovitu zaštitu kod sunčanja, proizvodi za depilaciju i još više Inerspar akcija; prelistajte katalog i provjerite sve. Ponude vrijede od 22. do 28. sbvibnja 2019. godine.

U novom Interspar katalogu potražite: 30 posto popusta na Wilkinson proizvode, 20 posto popusta na Biobaza proizvode za i nakon sunčanja, 20 posto proizvoda na Afrodita proizvode za i nakon sunčanja, 30 posto popusta na Gillette Venus ženske britvice i brijače, 30 posto popusta na Ambre Solaire proizvide za i nakon sunčanja, 25 posto popusta na Piz Buin proizvode za i nakon sunčanja…

Prelistajte novi Interspar katalog i odaberite najpovoljnije artikle za ovaj tjedan. Pratite Interspar kataloge s nama i dalje i iskoristite Interspar akcije, a za još više dobrih ponuda zavirite u našu rubriku Kozmetika i odaberite još neki od aktualnih kataloga. Ovoga tjedna ne propustite ni posebno izdanje Interspar kataloga s ponudama za grill, kao i Interspar Uskrs katalog.

Novi Interspar katalog vrijedi u periodu od 22. do 28. sbvibnja 2019. godine.