Interspar katalog bicikli

Interspar katalog bicikli

Interspar katalog

Interspar katalog vrijedi od 17.04. do 30.04.2013 godine

Interspar katalog bicikli – Specijalno izdanje Interspar katalog bicikli za sve koji su željno očekivali prve tople dane radi uživanja u vožnji na ovom najzdravijem i najjeftinijem prijevoznom sredstvu – Pogledajte odličnu ponudu bicikla u novom Interspar katalog izdanju – bicikli.

 

Zapedalirajte u proljeće s odličnom ponudom bicikla po povoljnim cijenama iz Interspar katalog specijalnog izdanja bicikli. Na stranicama ovog posebnog kataloškog izdanja pronaći ćete veliki izbor bicikla u širokom rasponu cijena, za svačiji ukus, potrebe i džep. Potražite Xplorer već od 1.397,99 ili odlični i povoljni MTB za 699,99. kao posebnu pogodnost Interspar katalog bicikli Vam predstavlja odličnu akciju u Intersparu; za svaki kupljeni bicikl za odrasle dobivate poklon iz programa biciklističkog pribora i opreme. Pogledajte ponudu na prvim stranicama Interspar katalog bicikli.

 

Interspar katalog misli na cijelu obitelj; osim bicikla za odrasle na stranicama ovog kataloga očekuju Vas i vrhunski dječji Xplorer ili  Sonic 24 za 1.099,99 ili superpovoljni MI3 za 599 te prigodni pokloni uz veliki broj modela, koji će  zasigurno razveseliti vaše klince. Intersport katalog nudi Vam i izbor bicikla za one najmlađe, odaberite modele s pomoćnim kotačima već od 299,99, pa sve do vrhunskih Xplorer modela za 799,00 kuna. Role podesive za tri broja cipela dostupne su samo u Interspar katalog bicikl izdanju za 249,99 kuna.

 

Za pregled cjelokupne ponude pregledajte novo specijalno izdanje Interspar katalog   bicikli i odaberite svoj model. Za ostalu ponudu ovog prodajnog lanca zavirite u naše rubrike Interspar katalog ili Interspar. Usporedite ovu ponudu s drugima i odaberite za sebe samo najbolje. Pogledajte i druge kataloge iz rubrike Outdoor.

 

Odlična ponuda bicikla za djecu i odrasle u širokom rasponu cijena, za svačiji ukus i džep – novi Interspar katalog.