Interšpar katalog

Interšpar katalog

Interšpar katalog 30/2012

Interšpar katalog vrijedi od 18.07. do 24.07.2012. ili do prodaje zaliha

U svom novom akcijskom letku Interšpar vam je pripremio odlične cijene i fine uštede na prigodne ljetne proizvode, uz standardne prehrambene namirnice koje svakodnevno koristimo.

Zanimljivosti koje izdvajamo iz ovog Interšpar kataloga su i do 50% popusta na pojedine artikle iz ponude, te Špar premium proizvode za svakodnevni kulinarski užitak.

Ovo se odnosi na proizvode ekskluzivne za Interšpar trgovine, a uključuju: originalni Paški sir, Istarski pršut, salamu od crne slavonske svinje, masline iz Italije, kavu s pet svijetskih kontinenata i slično. Uz Interšpar premium proizvode možete uživati u svijetskim delicijama i autohtonim proizvodima iz Hrvatske svaki dan.

Za izdvojiti je još i popust od 25% na Vileda proizvode kojeg u Interšpar trgovinama možete ostvariti samo u subotu, 21. svibnja 2012. Ukoliko volite Vileda proizvode budite u subotu u Interšparu na vrijeme, jer ova ponuda traje do isteka zaliha.

Uz sve navedeno još dodajemo i da proizvode s oznakom “novo” po prvi put možete pronaći u Interšpar ponudi, stoga provjerite, radi se dobrim dijelom o kvalitetnijim proizvodima domaćeg porijekla.

Ostale Interšpar kataloge potražite na linku u nastavku: Interšpar katalog

Uživajte u kupovini i štedite uz novi Interšpar katalog!