HOP katalog

HOP katalog

HOP katalog

HOP katalog vrijedi od 01.11. do 30.11.2013 godine

HOP katalog – HOP Rijeka Hrana i oprema za kućne ljubimce, veterinarska ambulanta, veterinarska ljekarna, salon za uljepšavanje kućnih ljubimaca uz stručnu pomoć. Prelistajte novi HOP katalog i odaberite.

HOP brine o napuštenim životinjama. Želite li i Vi pomoći, svoj poklon za napuštene pse donirajte u izloženu košaru u HOP centru u Rijeci, detalje potražite na stranicama novog  HOP katalog izdanja za studeni.

Stigao je novi HOP katalog; HOP Rijeka – sve za ljubitelje životinja; najbolji brandovi visokovrijedne prehrane, igračke,  nastambe i ostala oprema za ljubimce,  pogledajte i odaberite. Ovo izdanje Hop katalog predstavlja Vam ponudu za mjesec studeni 2013. godine.

Acana, Royal Canin, Purina, Ecopet, Dalmi, Dorty, Boney, Eukanuba, Darling. Gorument, Whiskas,  i drugi  – svi najbolji branovi hrane za pse i mačke, štapići za zube, igračke za pse, Kiki max hrana za ptice, Mmalawi Tropical i Goldfish hrana za ribice, kavezi i krletke, akvariji i akvarijski ukrasi – sve to i još mnogo više pronaći ćete na stranicama novog HOP katalog izdanja. Prelistajte i uvjerite se u dobru ponudu.

Ne propustite prilike za povoljnu kupnju; HOP katalog nudi Vam 10 posto popusta na posude za hranu i vodu, 15 posto popusta na krevetiće i jastuke,.

Prelistajte  HOP katalog za studeni  te  pratite redovito našu rubriku HOP katalog za sve nove  aktualne ponude. Želite li još više dobrih ponuda za Vaše kućne ljubimce, zavirite u našu rubriku Kućni ljubimci i odaberite još neki od aktualnih kataloga.