Hervis katalog

Hervis katalog

Hervis katalog travanj

Hervis katalog vrijedi od 10.04. do 16.04.2013 godine

Hervis katalog travanj – Velika akcija „Uzmi 3 plati 2“, 40 posto popusta na bicikle iz prošle sezone, veliki broj artikala po najnižoj cijeni u pojedinačnoj kategoriji proizvoda, za vrhunsku sportsku opremu po povoljnim cijenama preporučamo Vam Hervis katalog travanj.

 

Hervis katalog travanj predstavlja Vam veliku akciju za članove Hervis Sports Cluba– Uzmi 3 plati 2 za svu obuću i role, uz predočenje HSC kartice. Ako to već niste, besplatno se učlanite u HSC i iskoristite ovu ekskluzivnu ponudu, jer sa Hervisom se bavljenje sportom isplati.

 

U novom Hervis katalog izdanju pronađite artikle s oznakom „1. cijena“ koja označava najnižu cijenu u pojedinačnoj kategoriji proizvoda. Po 1. cijeni naći ćete Cygnus mušku i žensku obuću za trčanje već od 179,00 kuna, original i replike dresova najjačih klubova za 399,00, Benger mušku trenirku za 199,00, set štitnika za 69,99 ili zaštitnu biciklističku kacigu za samo 99,99 kuna.

 

Osim biciklističke kacige po Hervisovoj 1. cijeni u novom Hervis katalog travanj izdanju očekuje Vas i senzacionalna akcijska ponuda bicikla; 20 posto na sve bicikle iz nove sezone te čak 40 posto popusta na modele iz prošlogodišnje sezone. Odaberite X-Fact Extreme brdski bicikl    odličnih performansi iz prošle sezone za 1559,40 ili X-Fact Cross Rider treking bicikl iz nove sezone za samo 1.799,00 kuna. U Hervis katalog travanjskom izdanju očekuje Vas i biciklistička odjeća po povoljnim cijenama.

 

Iz ponude Hervis katalog travanj izdanja izdvojili smo još muške Nike tenisice za 349,00, dječje role za 299,00, trendy žensku Adidas trenerku u hit crno-bijeloj kombinaciji ove sezone, za 499,00 kuna.

 

Za još više vrhunske sportske opreme i odjeće prelistajte cijeli Hervis katalog travanj. Zavirite i u ostale Hervis kataloge, a sve novosti i zanimljivosti pratite u rubrici Hervis.

 

Želite li pogledati ponudu drugih distributera sportske opreme, pogledajte neki od kataloga iz naše rubrike Outdoor.

 

Hervis katalog travanj – popusti i akcije na vrhunsku sportsku opremu, jer bavljenje sportom se isplati uz Hervis katalog.