Hervis katalog

Hervis katalog bicikli, tenisice

Hervis katalog vrijedi od 20.03. do 26.03.2013 godine

Pogledajte novi Hervis katalog sa odličnom proljetnom ponudom bicikala, tenisica, trenirki i ostale sportske opreme. U novom Hervis katalogu potražite prvu najnižu Hervis cijenu u pojedinačnoj kategoriji proizvoda.

Hervis katalog tehnike i obuće donosi sjajnu akciju na artikle za outdoor zabavu. Na akciji  Hervis kataloga tako su se našli bicikli i tenisice.

Valja istaknuti kako su na akciji za djecu mali bicikli s pomoćnim točkovima koji sad koštaju 599.99 kuna. Na akciji su i bicikli za nešto veće uzraste po cijeni od 1.299 kuna. Tu su na akciji tehnike i obuće i kacige koje svaki vozač mora imati a koštaju samo 149.99 kuna. Na akciji bicikala našli su se i sportski modeli po cijeni od 2.799 kuna. Na akciji se nalaze i pumpe za gume po cijeni od 129.99 kuna u Hervis katalogu tehnike.

Valja istaknuti i kako Hervis katalog tehnike donosi popust od 20 posto na sve bicikle do 26. ožujka! Hervis katalog tehnike donosi i role za djecu po cijeni od 549.99 kuna, a na akciji se nalaze i tenisice po akcijskim cijenama. Pa se Kappa muški modeli za mlađe uzraste mogu kupiti već od 259.99 kuna, a tu su i Nike modeli za šetanje i trčanje o cijenama od 499 kuna. Što još ima Hervis katalog bicikala i tenisica pogledajte iznad teksta.