Hervis akcija

Hervis akcija

Hervis akcija

Hervis akcija vrijedi od 25.06.2013 godine do isteka zaliha

Hervis akcija – preduhitrimo sniženje! Posebno izdanje Hervis kataloga s najvećim sniženjima i izdvojenom najboljom ponudom Hervis dućana od 25. lipnja pa do isteka zaliha. Vrhunska sportska odjeća i obuća po povoljnim cijenama, akcijska ponuda još i prije sezonskih sniženja, pogledajte Hervis katalog akcija i uvjerite se i sami u odličnu ponudu.

 

Hervis akcija – provjerite odlične cijene odjeće za sport i slobodno vrijeme. Izdvajamo: Polo majice muške Benger za 59,99, majice Puma, Reebok, Converse i drugih najjačih brandova sportske odjeće po cijeni od samo 79,99 kuna, moderne ženske majice za samo 49,99 i veliki izbor kupaćih kostima raznih krojeva po cijeni od 89,99 kuna. Hervis akcija oprema Vas za ljeto od glave do pete najboljim brandovima po super cijenama.

 

Hervis akcija uključuje i ponudu sportske obuće za žene i muškarce od koje izdvajamo Nike tenisice za nogomet po cijeni od samo 149,99 kuna.

 

Pogledajte Hervis katalog i saznajte što Vam sve donosi Hervis akcija od 20. lipnja. Svi Hervis katalozi dostupni su Vam redovito na našim stranicama, kao i svaka Hervis akcija. Pratite Hervis s nama i kupujte uz uštedu. Ako Vam se svidjela ponuda Hervis akcija, preporučamo Vam i druge objave u rubrici Outdoor.