Harvey Norman katalog Osobna njega

Harvey Norman katalog Osobna njega

Harvey Norman katalog Osobna njega

Harvey Norman katalog vrijedi od 22.05. do 31.05.2020.

Novi Harvey Norman katalog donosi: Philips sušilo kose snage 2300V, Remington sušilo za kosu snage 2200W, Braun šišač na popustu od 25 posto, Rowenta epilator na popustu od 25 posto, i ostale Harvey Norman akcije. Ponude vrijede u periodu od 22.svibnja do 31.svibnja 2020.godine. Prelistajte cijeli katalog i otkrijte sve.

U novom Harvey Norman katalogu potražite: Philips sušilo kose snage 2300V, Philips Oneblade brijač 2u1, s leda zaslonom, uz mogućnost automatskog isključivanja, Philips epilator za mokri i suhi način, s hipo-alergenskim srebro-ionskim diskovima, bežični, na popustu od 50 posto, Philips brijaći aparat sa GentlePrecision sustavom oštrica, uz SkinGlide prstenove, na popustu od 28 posto.

Remington sušilo za kosu snage 2200W, Remington set za osobnu njegu koji se sastoji od šišača za kosu i bradu, trimera, dvostrukog podesivog češlja i mini brijaćeg aparata, na popustu od 25 posto, Remington brijaći aparat s ComfortPivot glavom i oštricama od čelika, na popustu od 25 posto, također se nalaze  u novom Harvey Norman katalogu.

Novi Harvey Norman katalog preporuča i: Braun šišač na popustu od 25 posto, Braun aparat za brijanje s uvučenim gumbima za upravljanje, te s 2 stakla na vratima, periv pod vodom, uz TripleAction sustav podrezivanja, na popustu od 20 posto, Braun Ses epilator 4u1 sustav, sa SensoSmart tehnologijom, do 50 min rada, na popustu od 20 posto, i razne druge Harvey Norman akcije tehnike.

S akcijske ponude novi Harvey Norman katalog izdvaja i: Rowenta epilator na popustu od 25 posto, Rowenta sušilo za kosu snage 2200W, s 3 posavke temperature, uz mogućnost puhanja hladnog zraka za čvrstu frizuru, na popustu od 25 posto, Rowenta pegla za kosu dostupna po super cijeni, Wahl Showpro šišač za kućne ljubimce, za profesionalno šišanje pasa, s oštricama od nehrđajućeg čelika, na popustu od 25 posto.

Prelistajte cijeli  Harvey Norman katalog i provjerite sve ponude sniženog asortimana iz Harvey Norman prodavaonica. Za još više izbora potražite na našim stranicama i druge kataloge iz rubrike Tehnika. Harvey Norman katalog  vrijedi od 22.svibnja do 31.svibnja 2020.godine.