Harvey Norman katalog

Harvey Norman katalog

Harvey Norman katalog namještaja

Harvey Norman katalog namještaja traje od 14.08 do 31.08.2012 godine

Harvey Norman katalog namještaja donosi vam najbolju ljetnu priliku uz odlične uvjete plaćanja. U periodu od danas pa sve do kraja kolovoza 2012 godine, u Harvey Norman King Cross trgovini pronaći možete akcijske cijene proizvoda:

– Harvey norman kuhinje s uštedom do 60%
– Harvey Norman kreveti s uštedom do 40%
– Harvey Norman televizori, LCD, plazma raznih proizvođača po povoljim cijenama
– Harvey Norman klime, s posebnom ponudom za montažu unutar četiri radna dana
– Harvey Norman laptopi najpopularnijih svijetskih proizvođača

Od ostalih proizvoda iz ovog Harvey Norman kataloga, pogledajte ponudu za sve sjedeće garniture sa zalihe s uštedom od oko 30% i s mogućnošću daljenjeg kombiniranja, a ukoliko se odlučite na izložbeni primjerak ušteda može ići i do 70%.

Osim navedenog, također, provjerite i veliki izbor stolova, stolica, regala, cipelara i sličnog po povoljnim cijenama, jer prosječno možete uštedjeti oko 30%.

Odabrani vrtni nameštaj od PVC ratana, u Harvey Norman katalogu, trenutno je snižen i do 70%, pogledajte šestu stranicu kataloga ukoliko ste u potrazi za proizvodima ovog tipa.

Velika većina proizvoda ovog Harvey Norman kataloga, dostupna vam je za isporuku odmah, naravno, ukoliko budete brzi, a pri samom kraju ovog kataloga pogledajte i ponudu tehničke opreme koju vam Harvey Norman trenutno nudi.

Više je Harvey Norman kataloga aktualno u ovom mjesecu, pogledajte ih sve na linku koji vam donosimo u nastavku: Harvey Norman katalog