Haro katalog jesen

Haro katalog jesen

Haro katalog jesen

Haro katalog jesen vrijedi od 16.10.2017. do isteka zaliha.

Novi Haro katalog – Haro Walking Nation kolekcija za sezonu jesen-zima 2017/2018 – odličan izbor muške, ženske i dječje obuće po više nego pristupačnim cijenama – pogledajte katalog, upoznajte se s ponudom i odaberite nešto za sebe. Ponude iz kataloga vrijede od 16.listopada 2017. godine.

Od sada na našim stranicama možete pratiti i Haro kataloge. Haro Walking Nation – tvrtka Haro, osnovana 1993. Godine u Zagrebu tijekom godina zauzela je značajno mjesto u veleprodaji obuće u Hrvatskoj, ali i u Italiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji. Osim zastupništva za poznate talijanske modne marke Albano, Rossini M., Joy, Wendel i drugih Haro ima i vlastite modne marke Daniela Dolci, Umberto Tozzi i Moda Elene. Moderan dizajn, prihvatljive cijene i kvaliteta proizvoda odlikuju ponudu tvrtke Haro, a u novom Haro katalogu možete pogledati kolekciju za aktualnu sezonu.

Iz novog Haro kataloga izdvajamo: Sportska obuća s naslovnice kataloga, dostupna u bež, plavoj, sivoj ili camel boji za 139,00 kuna, muške ili ženske gležnjače plave, crne ili bež, dostupne veličine od 36 do 41 za samo 203,00 kune, ženske čizmice u Uggs stilu za 220,00 kuna, sve salonke za samo 190,00 kuna.

Ženske čizmice crne, smeđe ili bordo boje, na punu petu ili malu punu petu, ukrašene resama ili bez ukrasa, za samo 149,00 kuna, ženske čizme poviše koljena u izgledu brušene kože snižene 20 posto, za 312,00 umjesto 390,00 kuna, muške niske cipele ili gležnjače, razni modeli, crne, tamno smeđe ili plave boje, za samo 290,00 kuna također su u Haro katalog ponudi.

Prelistajte cijeli katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom Haro Walking Nation za aktualnu sezonu. Pratite na našim stranicama Haro kataloge i dalje i saznajte na vrijeme za sve novosti i Haro akcije. Želite li pogledati i druge kataloge sa sličnom ponudom zavirite u našu rubriku Obuća i odaberite neki od brojnih aktualnih kataloga.

Ponuda novog Haro kataloga vrijedi od 16.listopada 2017. godine.