Gorenje katalog

Gorenje katalog

Gorenje katalog Akcija perilica posuđa

Gorenje katalog vrijedi od 14.02. do 30.04.2014.

Gorenje katalog – akcijska ponuda perilica posuđa – pogledajte odličnu akcijsku ponudu iz Gorenja i iskoristite niže cijene jednog od najboljih proizvođača perilica i kompletne bijele tehnike. Ponuda je aktualna od 14. veljače do 30. travnja 2014. godine.

Gorenje je tvrtka s više od pedeset godina tradicije uspješnog poslovanja i iskustva na području proizvodnje i prodaje kućanskih aparata; jedan između osam najvećih proizvođača kućanskih aparata u Europi koji je prisutan na tržištu više od 60 svjetskih država. Gorenje je doista drugo ime za vrhunsku kvalitetu kada je riječ o bijeloj tehnici. U ovom broju Gorenje katalog Vam predstavlja akcijsku cijenu perilica posuđa. 

Ugradbena perilica posuđa GV 65325 XV kapaciteta 14 servisa za jelo, 3 košare s devet programa pranja, posebnim protramom za osjetljivo posuđe i četiri dodatna programa s funkcijom Spped wash za 4,999,00 kuna, ili ugradbena perilica GV 64325 XV kapaciteta 13 servisa sa dvije košare, 10 programa pranja za istu cijenu dio su Gorenje katalog ponude.

Gorenje katalog nudi Vam i odlične perilice već od 2.399,00 kuna, prelistajte novi Gorenje katalog i pronađite sve dobre ponude. 

Pratite Gorenje katalog s nama i dalje, sve nove kataloške ponude ovog proizvođača za Vas prikupljamo i objavljujemo na našim stranicama. Želite li još više dobrih ponuda bijele tehnike, zavirite u našu rubriku Tehnika i odaberite još neki od aktualnih kataloga.

Gorenje katalog vrijedi od 4. veljače do 30. travnja 2014. godine.