Garden katalog

Garden katalog

Garden katalog

Garden katalog vrijedi od 01.09. do 30.09.2014.

Novi Garden katalog za rujan – nove akcije artikala zdrave preharne,  dodataka prehrani i kozmetike na prirodnoj bazi; prelistajte katalog i upoznajte se s ponudom. Katalog vrijedi od 1. do 30. rujna 2015. godine.

Garden katalog donosi: Garden konopljino ulje 500 ml, konopljine sjemenke 200 grama idealan omjer omega 3 i omega 6 aminokiselina te primamljiv okus i miris razlog je zašto su konpoljino ulje i sjemenke odličan odabir kod pripreme salata i brojih jela sada na popustu za 20 posto.

The Bridge napitak od zobi, napitak od soje 1l, napitci koji su idealna i vrlo ukusna zamjena za mlijeko za ugodan početak dana na popustu od 30 posto, Bohlsener Muhle keksi sve vrste 125 i 175 grama, keksići od pira ili zobi koji elegantno stanu u svaki ruksak ili torbu te pružaju zadovoljstvo prilikom svake konzumacije za na popustu od 15 posto također su u Garden katalog ponudi.

Garden katalog za rujan preporuča i Denree, Naturattiva, Rachelli sladoledi sve vrste organski sladoledi od soje, riže, mliječni, voćni i sorbeti koji osvježavaju u svako doba dana na popustu od 20 posto. Lavera dezodoransi sve vrste 50 i 75 ml sa širokim spektrom mirisa od slatko voćnih do citrusno osvježavajućih, dezodoransi su koji ne sadrže alkohol te pružaju cjelodnevnu zaštitu i osjećaj svježine na popustu od čak 20 posto.

Sve ponude potražite u Garden trgovinama na adresama: Deželićev prilaz 87; Masarykova 1; Martićeva 12 i Maksimirska 114 u Zagrebu. Pratite Garden kataloge s nama i dalje, kao i ostale objave u našoj rubrici   Garden.

Novi Garden katalog vrijedi od 1. do 30. rujna 2015. godine.