Feroterm katalog

Feroterm katalog

Feroterm katalog rujan

Feroterm katalog vrijedi za rujan i listopad 2012. godine

Posljednji Feroterm katalog za tekući rujan i nadolazeći listopad donosi vam kvalitetne i moderne proizvode za uređenje doma pod nazivom “Moja inspiracija, postanite i vi dizajner svog prostora”.

Ovaj Feroterm katalog u prvom planu vam nudi široki izbor radijatora za sve potrebe i sve ukuse uz ponudu također širokog izbora keramičkih i porculanskih pločica koje možete pronaći u svim Feroterm poslovnicama diljem Hrvatske. Opremanje kupaonica i kupaonski elementi također su značajno zastupljeni u ovom katalogu tako u nastavku Feroterm kataloga pogledajte i “četiri inspiracije za uređenje kupaonice” – 4 nacrta u potpunosti opremljene kupaonice.

Od ostalih prozivoda za dom unutar 37 stranica ovog Feroterm kataloga pogledajte standardnu Feroterm ponudu, razne slavine poznatih svjetskih proizvođača kao Grohe ili Laufem, te tuševe i tuš kabine prilagodljive raznim prostorima.

Pri samom kraju Feroterm kataloga nalazi se ponuda unutarnjih i vanjskih pločica za inetrijer i eksterijer, modernog izgleda i kvalitetnije izrade. Na zadnjoj stranici pogledajte koje uvjete plaćanja prihvaća Fetroterm kao gdje se točno nalazi vama najbliža Feroterm poslovnica u Hrvatskoj.

Ostale Feroterm kataloge kako ih objavljujemo možete pronaći na ovom linku: Feroterm katalog.

Feroterm katalog ponuda dostupna vam je do 1. prosinca 2012. godine.