r

Feroterm katalog

Feroterm katalog

Feroterm katalog

Feroterm katalog vrijedi od 01.10. do 31.10.2015.

Novi Feroterm katalog donosi novosti u ponudi opreme za kupaonice, prve ovosezonske ponude programa grijanja i još više Feroterm asortimana po pristupačnim cijenama; prelistajte katalog i provjerite sve ponude. Katalog vrijedi od 1. do 31. listopada 2015. godine.

U ovom Feroterm katalogu potražite novosti iz programa grijanja: kamini,  pirolitčki kotlovi, dizalice topline, kondenzacijski plinski uređaji, Radson vert kalni radijatori, kupaonski radijatori…

Opremite svoju kupaonicu vrhunskim brendovima iz Feroterm katalog ponude: Grohe Essence 13 katalog miješalica, Concepto Hygiene+ 14 kupaonski namještaj,  Hansgrohe Croma® Select 17 miješalice za kuhinju i sudoperi,  tuš vrata i kabine, Laufen SaphirKeramik, toaletne školjke i vodokotlići, Geberit CleanLine tuš kanalica…

Podne pločice Mapei – mase za fugiranje, pločice za kupaonice,   kamen i drvo – također su u Feroterm katalog ponudi. Izdvajamo neke od najatraktivnijih ponuda za ovu jesen:

JØTUL F 3 BP peć stilskog dizajna s nogicama za 5.490 umjesto 5.990,00 kuna, kondenzacijski plinski uređaji za 6.600,00, Ariston konvencionalni plinski uređaj za 4.050,00 i 4.100,00, Terma Basic set nosača za kosi krov tekućina za solarno  pumpna stanica s regulacijom  priključni set za eksp. posudu  ekspanziona posuda od 11.999,99 kuna, Terma potopna dubinska pumpa za čistu vodu za 1.499,99 kuna  neke su od Feroterm katalog ponuda.

Prelistajte cijeli Feroterm katalog za ožujak i nabavite novi kupaonski namještaj i najkvalitetnije sanitarije na jednom mjestu, po pristupačnim cijenama. Pratite i ostale objave u našoj rubrici Feroterm katalog, i uvijek budite u tijeku, a za još više izbora  potražite na našim stranicama i druge aktualne kataloge iz  naših rubrika Kupaonice iliInterijer.

Feroterm katalog vrijedi od za period od 1. do 31. listopada 2015. godine.