Feroterm katalog

Feroterm katalog

Feroterm katalog

Feroterm katalog vrijedi od 09.09. do 12.11.2013 godine

Feroterm katalog – Vaša inspiracija za savršenu kupaonicu, veliki izbor uz najbolji omjer cijene i kvalitete:  Keraben, Marazzi, Metropol, Undefasa i drugi najbolji proizvođači sanitarne keramike, Grohe tuševi i miješalice, Kolpa San, Concepto, Salgar i drugi najbolji brandovi kupaonskog namještaja sve to i još puno više očekuje Vas na stranicama novog Feroterm katalog izdanja za jesen/zimu 2013. godine. Pogledajte i odaberite.

 

Stigao je novi Feroterm katalog, nova ponuda vrhunske kupaonske opreme ali i ostalog Feroterm asortimana. Feroterm katalog donosi Vam pregled ponude iz kategorija proizvoda: kotlovi na drva, pirolitički kotlovi, kotlovi na palete, kondenzacijski plinski uređaji, kamini i klima uređaji, radijatori klasični i kupaonski, podno grijanje, keramičke pločice i ljepila, kupaonksi namještaj, mješalice za vodu, sanitarna keramika, tuš program, tuš kabine i kade, toaletne školjke, vodokotlići, električni bojleri i pumpe – prelistajte Feroterm katalog i uživajte u 36 stranica odlične ponude.

 

Kupaonske baze s ogledalima i police Kolpa San, Concepto, Salgar i drugi, već od 399,00 kuna za zidno kupaonsko ogledalo s policom, Concepto kupaonska baza za 1.099,00 kuna i umivaonik za 999,00, super cijena za drugi model od samo 699,00 kuna, polica za 125,00, Kolpa San kupaonska garniture za 1.550,99 kuna i još puno super modela, pogledajte kompletnu ponudu na stranicama Feroterm katalog jesen/zima.

 

Izdvajamo još i Feroterm katalog ponude dvodijelnea tuš stijene Huppe Express za 759,00 kuna, polukružne tuš kabineVoxfort Blue za 1.429,00, Kolpa San polukružne tuš kabine  za 1.699,00,Terma kupaonskih radijatora već od 349,00 kuna, Keraben keramičkih zidnih pločica za 84,00 kune, Marazzi podnih pločica za 79,00 kuna i pristupačnih cijena tuš programa i miješalica za vodu.

 

Prelistajte novi Feroterm katalog za jesen i zimu 2013. godine i opremite svoju kupaonicu vrhunskim namještajem i opremom najboljih proizvoođača. Pratite redovito objave u našoj rubrici Feroterm katalog i na vrijeme saznajte za sve dobre ponude, a želite li još više dobrih ponuda kupaonskog asortimana, preporučamo Vam našu rubriku Kupaonice u kojoj ćete pronaći sve aktualne kataloge najvećih prodajnih lanaca ovog asortimana.