Eurospin katalog Hrvatska

Eurospin katalog Hrvatska

Eurospin katalog Hrvatska

Eurospin katalog Hrvatska uskoro otvara svoja vrata

Talijanski maloprodajni lanac Eurospin najavio je svoj dolazak u Hrvatsku. Maloprodajno tržište prehrane i neprehrane u Hrvatskoj postat će tako bogatije za još jedno poznato ime, s dvadesetak novih trgovina. Kompletna ponuda Eurospina bazira se na vlastitim robnim markama, što omogućava povoljne cijene.
Nakon više od tisuću trgovina u Italiji i oko osamdeset u Sloveniji, talijanski trgovački lanac Eurospin širi svoje tržište na Hrvatsku. Za sada nisu poznati detalji o lokacijama budućih trgovina, ali se, sukladno dosadašnjoj praksi lanca, može pretpostaviti da će to biti gradovi s više od 10.000 stanovnika, a očekuje se otvaranje oko 20 trgovina.
Eurospin je poznat je po tome što prodaje isključivo svoje robne marke i nema klasičnih brendova, zbog čega su cijene vrlo konkurentne. U svojoj ponudi ima široki asortiman prehrane i neprehrane, uključujući svježe i zamrznute proizvode voća i povrća, mesnice, pekarskih proizvoda, gastro ponude, kućanskih potrepština, tekstila, „uradi sam“ programa i dr.
Eurospin posluje od davne 1993. godine, kada su četiri partnera otvorila prve trgovine u Italiji. Kompanija je uspjela prilagoditi format diskont trgovine potrebama za kvalitetnim proizvodima u skladu s okusom i tradicijom pojedinačnih tržišta. Tijekom godina, mreža prodavaonica proširila se na cijelu Italiju i susjednu Sloveniju, a 2000 godine bili su trgovački lanac s najviše prodavaonica u Italiji. rast poduzeća doveo je 2015.godine do 1000 prodajnih mjesta u Italiji te širenja na Sloveniju
Trgovine Eurospina od početka otvarale su se prvenstveno u gradovima s više od 10.000 stanovnika, a zbog konstantnog rasta kompanije, povećanja broja trgovina i kupaca, u Eurospinu se nadaju da će uskoro uslijediti otvaranje prodajnih mjesta i u manjim mjestima ili ruralnim područjima gdje je obično ponuda manja, a ne samo najnaseljenijim područjima.
Specifičnost ovog trgovačkog lanca je ponuda vlastitih robnih marki pod krovnim brandom Eurospin. Iako se ponuda konstantno obogaćuje, Eurospin ne odustaje od ove poslovne filozofije, koju naziva „Pametna kupnja“, a od koje koristi imaju i kupci, jer omogućava formiranje povoljnijih cijena. .
Svoj koncept “pametne kupnje” Eurospin planira širiti na nova tržišta u europskim zemljama koje pokazuju visoki potencijal rasta i u kojima se naš model potrošnje može primijeniti, a među kojima se našla i Hrvatska.
Eurospin kataloge sa ponudom iz Slovenije možete prelistati ovdje: Eurospin katalog .