Emmezeta katalog

Emmezeta katalog

Emmezeta katalog madraci i podnice

Emmezeta katalog vrijedi do 30.09.2012

Emmezeta katalog madraca i podnica donosi vam nekoliko savjeta pri odabiru madraca i podnica za vaš krevet, te vas educira o ispravnim načinima spavanja i spavaćim položajima koji su najpreporučljiviji.

Cijena madraca u ovom Emmezeta katalog kreću se od 169kn za madrace od PU pjene pa sve do 2000kn za madrace od hladno ljevane pjene.

Madraci od hladno-ljevane pjene su čvrsti, ortopedski, otporni na ugibanja i deformacije. Pružaju odličnu ortopedsku potporu, a površinski su udobni. Posjeduju odlična higijenska i antialergijska svojstva.

Od boljih madraca iz ovog Emmezeta kataloga izdvajamo madrace od visokoelastične pjene ili Memory madrace. Memory madraci su napravljeni od visokoelastične pjene te imaju izvrstan antidekubitalni učinak i pravo su rješenje za probleme obamrlosti, utrnjenosti i bolne ukočenosti do kojih dovodi loša površinska cirkulacija.

Osim samih madraca Emmezeta vam u ovom katalogu nudi i podnice svih dimenzija, od dječjih krevetića do kreveta većih dimenzija, te gotove krevetiće i krevete po prihvatljivim cijenama.

Također u ovom Emmezeta katalogu možete pogledati i ponudu posteljina i jastuka svih boja i dezena. Ova Emmezeta ponuda vrijedi do 30.09.2012, a za više informacija obratite se na Emmezetin info telefon: 062 20 20 22.

Ostale Emmezeta akcije možete pogledati ovdje: Emmezeta katalog