Iris i Douglas parfumerije akcija

Iris i Douglas parfumerije akcija

Iris i Douglas parfumerije akcija

Iris i Douglas akcija vrijedi od 01.07. do 31.07.2013.

Iris i Douglas akcija – odlična prilika za kupnju vrhunskih parfema i kozmetike na popustima! Iskoristite i do 37 posto popusta na najbolje brandove kozmetike i do 30 posto sniženja na najjača imena u svijetu parfema, pogledajte novi letak Iris i Douglas  akcija  i odaberite nešto za sebe, ili kao poklon za dragu osobu, jer Iris i Douglas akcija je uvijek super prigoda.

 

Iris i Douglas akcija omogućava Vam da si priuštite  Versace Bright Crystal  – svjež i cvjetni miris s notama šipka, božura, magnolije, biljne ambre i mošusa, zavodljivi, lagani i osvježavajući parfem sada po akcijskoj cijeni od 255,00 kuna ili fantastični mirisni doživljaj uz  Iceberg Eau de Iceberg Pour Femme ili Pour Homme  sportsko-elegantnog stila, moderan, urban, eleganta i ispunjen  biljnim notama sa tragom svježine. Ovi odlični ljetni mirisi dostupni su uz Iris i Douglas akcija letak za samo 181,00 kn – uz 30 posto popusta.

 

Isprobajte i drvenasti Man Eau Fraiche,   moderan miris s notama limuna, ružinog drveta, cedra, kadulje, drveta egipatske smokve, ambre i mošusa, u ponudu Iris i Douglas akcija uz 20 posto sniženja, za samo 223,00 kune.

 

Iris i Douglas akcija nudi Vam i 30 posto popusta na Playboy Miami muški i Playboy Rock ženski gel za tuširanje, sada dostupan za samo 15,00 kuna, te odličnih 37 posto sniženja na douglas Beauty System reluminating bb cream, kremu za odlično toniran ten, sada za samo 99,00 kuna, za vrijeme trajanja Iris i Douglas akcija.

 

Pogledajte Iris i Douglas akcija – letak s pregledom sniženih cijena i počastite se novim mirisnim iskustvom. Pratite sve iris i Douglas kataloge s nama i gudite u tijeku s najnovijim trendovima u svijetu kozmetike i parfema. Iris i Douglas akcija je uvijek dobra prilika za kupnju, pratite nas i uljepšajte se uz minimalan trošak.

Ako Vam se svidjela ponuda Iris i Douglas akcija, preporučamo Vam i druge kataloge iz kategorije Kozmetika.

 

Odlična ljetna mirisna akcija – Iris i Douglas akcija