Douglas katalog

Douglas katalog

Douglas katalog Ljeto 2014

Douglas katalog vrijedi do isteka zaliha.

Douglas katalog Ljeto – 72 stranice savjeta i preporuka za ljetni make up, mirise , frizure i kompletn styling. Prelistajte novi Douglas katalog za ljeto 2014., zabavite se, informirajte se i odaberite nešto za sebe. Katalog vrijedi do isteka zaliha.

Otkrijte Douglas ponudu ljetnih mirisa za nju&njega i savjete za lagan ii senzualni ljetni make up, s posebnim naglaskm na usne; Douglas Beauty Academy donosi nekoliko dragocjenih savjeta.

Pripremite se na vrijeme za sunce, saznajte što preporuča Douglas za najbolju zaštitu od sunčevih zraka Sunce i ljeto ne možemo zamisliti bez bikinija – potražite na stranicama Douglas kataloga Wšto bi rekl kad bi mogli pričati”.

Iskoristite snagu mora i sve darve prirode – Douglas katalog poručuje: Beauty goes green.

Ponuda mjeseca, Douglas kuponi, posebne ponude, Box of Beauty – sve to pronaći ćete na stranicama novog Douglas katalog izdanja za ljeto 2014.

Pogledajte Douglas katalog i otkrijte sami sve dobre savjete i preporuke za ljepotu u vrućim ljetnim danima. Pratite na našim stranicama i Douglas mjesečne akcije s odličnim popustima mrisa i kozmetike.

Za još više izbora posjetite našu rubriku Kozmetika.