DM Split

DM Split

DM Split

DM Split sve prodavaonice, kontakt telefoni, informacije o ponudi i ostali važni detalji

DM Split prodavaonice omiljeno su mjesto za shopping u gradu. Mnogi su izbirljivi kupci prepoznali DM Split kao mjesto najbolje ponude kozmetike, zdrave hrane i higijenskih proizvoda uz optimalnu cijenu. Česte DM Split akcije dobru kupnju čine još povoljnijom.

O DM-u

DM je vodeći europski maloprodajni lanac drogerija, koji danas ima preko 2500 prodajnih mjesta u Europi, od toga oko 145 u Hrvatskoj, smještenih u ukupno 59 gradova, među kojima su i DM Split prodajna mjesta.

DM Split dio je velike njemačke korporacije koja godinama spada u krug najjačih europskih imena na tržištu kozmetike, higijenskih proizvoda i asortimana zdrave hrane.

DM Split, kao dio DM Hrvatska grupacije, već petu godinu za redom ponosno nosi titulu najposlodavca u zemlji, što u ova krizna vremena ima ogroman društveni značaj. Iznadprosječne plaće i poštivanje socijalnih prava te ugodna radna atmosfera i poticanje kolegijalnosti itekako utječu na zadovoljstvo zaposlenika, što se svakako odražava i na susretljiv, ljubazan i profesionalan odnos prema kupcima.

DM je mjesto zadovoljstva kupaca i djelatnika. Sve ovo vrijedi i za DM Split prodavaonice.

DM Split prodavaonice

Od oko 145 prodajnih mjesta u Hrvatskoj DM Split obuhvaća dvanaest DM prodavaonica. U DM Split prodavaonicama pronaći ćete širok asortiman kozmetike, sredstava za njegu lica, tijela i kose, dječje i baby kozmetike, sredstava za osobnu higijenu te higijenu Vašeg doma, širok izbor parfema, čarapa, hrane za kućne ljubimce, zdrave hrane, dodataka prehrani hrane za djecu, , hrane za dijabetičare, foto pribora i još štošta.

Iz ponude DM Split izdvajamo bogatu ponudu DM parfema. Pronaći ćete sve najpoznatije svjetske farfemske brandove, od onih jeftinijih do najskupljih, od mirisnih nota prikladnih za najmlađu populaciju, čak i Disney kolekciju za djecu, pa do zavodljivih mirisa i ozbiljnijih parfemskih imena. U DM Split jednako je dobar izbor parfema za žene i muškarce. Uz cijene nerijetko niže nego u drugim dućanima u DM Split parfemi nikad nisu bili dostupniji. Napominjemo da su u DM Split, kao i u svim DM prodavaonicama, česti prigodni popusti i akcije na parfeme. Čak i najpoznatije svjetske brandove parfema prigodno ćete naći i do 40% snižene. Ako ove akcije kombinirate s popustima za prikupljene bodove u sklopu Active Beauty programa, jeftinije zaista ne može.

Iz DM Split ponude svakako izdvajamo i više od sto vrsta proizvoda pod imenima dvadeset i dvije DM robne marke. DM robne marke Balea, Ebelin, Sun Dance, S-He, Donto Dent, Jessa, Alverde i drugi za asortiman kozmetike i osobne higijene, zatim Babylove, Prinzessin Sternenzauber i SauBär iz dječje kozmetike ili DenkMit, Soft&Sicher, Sautstark&Sicher i Profissimo za higijenu Vašeg doma omogućit će Vam visoku razinu čistoće, higijene i ljepote po cijenama najniže razine.

U DM Split na jednom mjestu možete tako naći vrlo povoljne a istovremeno vrlo kvalitetne proizvode DM trgovačke marke uz bok najpoznatijim kozmetičkim imenima kao što su Max Factor, L’Oreal, Nivea, Manhattan, higijenskim proizvodima Nivea, Dove, Axe, Palmolive, proizvodi za njegu kose Keune, Swartzkopf, Garnier i još mnogo toga. Za potpuni uvid u DM Split ponudu zavirite u ugodne interijere DM Split prodavaonica.

DM Split katalog

Prije odlaska u Vašu DM Split prodavaonicu svakako Vam savjetujemo da prelistate važeće DM kataloge. Ne gubite vrijeme na obilaženje polica, izaberite najbolju DM Split ponudu već kod kuće, uz pregled DM kataloga. Sve DM kataloge donosimo Vam na našim stranicama.

DM Split akcije

Kako smo već naveli za parfeme, jednako tako se i drugi proizvodi u DM Split prodavaonicama vrlo često nalaze na akcijama. Da bi ste si DM kvalitetu priuštili po još povoljnijim cijenama informirajte se o DM Split akcijama u DM akcije katalozima. Pronađite prigodnu akciju u DM Split prodavaonici pregledom DM akcije kataloga na našim stranicama.

Prelistajte novi DM katalog Split i izaberite najbolju ponudu Vaše DM Split prodavaonice još kod kuće, informirajte se o DM Split akcijama i sniženjima i uštedite u DM Split prodajnim mjestima.

DM Split trgovine

Niže vam donosimo kompletan popis DM Split prodajnih mjesta s kontakt informacijama koje vam mogu pomoći prilikom posjete DM Split trgovinama. Popis svih DM Split dućana pogledajte ovdje:

DM Split Obala kneza Domagoja 3,
21000 SPLIT
Telefon: 01/3626-090

DM Split, Tolstojeva 4,
21000 SPLIT, Tolstojeva 4
Telefon: 01/3626-076

DM Split Put Brodarice 6,
21000 SPLIT, SC JOKER
Telefon: 01/3626-103

DM Split Mažuranićevo šetalište 53/a,
21000 SPLIT
Telefon: 01/3626-050

DM Split Matice hrvatske 1, ST-KOTEX
21000 SPLIT
Telefon: 01/3626-084

DM Split Franje Tuđmana 7,
21212 KAŠTEL SUĆURAC,
SC EMMEZETA
Telefon: 01/3626-168

DM Split Spinčićeva 2b, Lazarica
21000 SPLIT
Telefon: 01/3626-137

DM Split Ruđera Boškovića 9-11,
21000 SPLIT
Telefon: 01/3626-122

DM Split 114. brigade 6,
21000 SPLIT, TC KAUFLAND
Telefon: 01/3626-091

DM Split, Žnjanska 2,
21000 SPLIT
Telefon: 01/3626-092

DM Split Matoševa 10, SOLIN
21210 SOLIN, TC MERCATOR
Telefon: 01/3626-173

DM Split Vukovarska 207,
CITY CENTER ONE
21000 SPLIT, SC CITY CENTER ONE
Telefon: 01/3626-153

Sve ostale informacije i aktualnosti o DM trgovinama, pratite u rubrici: DM.

Da li ste kojim slučajem već imali priliku osobno posjetiti jedno od DM Split prodajnih mjesta? Napišite nam putem forme za komentiranje niže kakva su vaša iskustva posjetom trgovinama. Da li je DM dobar kako se priča ili medalja ima i drugu stranu. Važno nam je vaše mišljenje, recite nam vaše ukupne dojmove DM Split prodajnim mjestima.