DM posao

DM posao

DM posao

DM posao – Najpoželjnije zaposlenje u Hrvatskoj

Želite li raditi za DM posao potražite na web stranicama DM Hrvatska, na portalima za oglašavanje zaposlenja, u student servisima ili putem otvorenih molbi za DM posao. Saznajte kako i zašto

Želite DM posao?

Zainteresirani ste da postanete dio uspješnog tima tržišnog lidera i apsolutnog prvaka među poslodavcima, želite DM posao? Ako je Vaš odgovor potvrdan, pripadate velikom krugu od preko 1500 ljudi godišnje koji izraze interes za DM posao. Neka Vas ova brojka ne obeshrabri, jer DM posao oglašava se možda i češće nego što mislite, nove DM prodavaonice se konstantno otvaraju a time i prilike za DM posao.

Oglas za DM posao potražite na web stranicama DM Hrvatska, pod „Posao u DM“, gdje ćete naći popis otvorenih natječaja za DM posao, ukoliko postoje, te formular za otvorenu prijavu za DM posao. Otvorenu molbu za DM posao možete poslati i poštom. Prijavna dokumentacija za DM posao treba sadržati sažetu molbu/motivacijsko pismo od najviše jedne stranice, kronološki pregledan životopis, fotografiju i dokumente kojima dokazujete svoje obrazovanje. DM posao se oglašava i na portalima specijaliziranim za oglašavanje radnih mjesta.

DM u svoje redove regrutira i studente. Ako spadate u ovu skupinu, za DM posao svakako se raspitajte u Vašem uredu student servisa.

Interesantan je i podatak da DM posao omogućava i određenom broju osoba s invaliditetom. Naime, od 2002. godine DM posao osigurava i osobama s posebnim potrebama iz Udruge za promicanje inkluzije.

Tko ima šansu za DM posao?

Kao trgovačko poduzeće, DM posao najčešće nudi trgovcima, s tim da nije nužno da budete trgovac po struci. Kao važne osobine kandidata ističu se isključivo kompetencije; radno iskustvo je poželjno ali ne i uvjet. Za DM posao traže se odgovorne, vrijedne i sposobne osobe spremne na usvajanje novih znanja i osobni razvoj, sklone timskom radu, te koje se uklapaju u politiku ljudskih resursa tvrtke – međusobno učenje jedni od drugih i poštivanje kolega, ljubaznost i profesionalnost u odnosu s kupcima, mogućnost poistovjećivanja s radnim zadacima. Ukratko, DM očekuje od zaposlenika pružanje kupcima dojma kako slogan „Tu sam čovjek – tu kupujem“ zaista ima smisla. Među 1200 zaposlenih preko 80% čine žene. Osim na poslovima trgovaca DM posao je moguć i na poslovima menadžmenta i logistike, dakle dolaze u obzir razni obrazovni profili i razine stručne spreme.

DM posao – što Vas očekuje

Potenciranje važnosti ljudskog potencijala ovdje zaista nije prazna fraza. DM je poznat po svom korektnom odnosu prema zaposlenicima, izgrađenoj organizacijskoj kulturi te vrlo motivirajućem sustavu nagrađivanja. Naime, ako Vam se posreći pa dobijete DM posao, očekuje Vas plaća i do nekoliko puta veća od hrvatskog prosjeka za struku. DM posao će Vam osigurati i čak još dvije dodatne plaće, u obliku 13. plaće i Božićnice. Plaćanje prekovremenih sati, rad nedjeljom, pravo na godišnji odmor kao i sva socijalna prava DM provodi u skladu sa zakonom.

Za uvjete rada raspitali smo se iz prve ruke, kod onih koji već imaju DM posao i dobili samo pozitivne komentare. Ukratko, ako dobijete DM posao čini se da Vas očekuje ugodna radna atmosfera, iznadprosječna plaća, prilično sigurno radno mjesto, ali i dosta posla, zalaganja i učenja. Ukoliko posao shvaćate ozbiljno, vrijedni ste, strpljivi i susretljivi, sve što smo čuli za DM posao zvuči kao jack pot posao.

Koliko je DM posao tražen potvrđuju i brojne nagrade koje ova tvrtka dobiva od 2007. godine do danas za najboljeg poslodavca i poslodavca prvog izbora čak 5 godina za redom, kao i nagrade spomenutih portala po anketama ispitanika.

Zanima Vas radno DM posao? Tipkovnicu pod ruke i kreirajte molbu i životopis kojima će te pokušati uvjeriti poslodavca da ste upravo Vi prava osoba za DM posao!

Kompletirane otvorene molbe za DM posao možete uputiti na adresu:

DM-Drogerie Markt d.o.o.
molba za posao
Kovinska 5a
10090 Zagreb

No prije slanja zamolbe za DM posao informirajte se o zadnjoj ponudi iz DM kataloga, sve aktualne i prošle DM kataloge možete prelistati ovdje: DM katalog. Osim samih kataloga budite u toku s ostalim DM objavama, pogledajte ih sve ovdje: DM Hrvatska. Želite li provjeriti DM radna vremena trgovina, informirajte se na ovom mjestu: DM radno vrijeme.

Želimo vam od srca pozitivno rješenje vaše zamolbe i da u što kraćem roku dobijete DM posao!