DM Hrvatska

DM Hrvatska

DM Hrvatska

Sve informacije o DM Hrvatska – omiljenom lancu drogerija u Hrvatskoj

U nastavku pročitajte informacije o DM Hrvatska prodavaonicama, asortimanu i širokom izboru robnih marki, programu nagrađivanja te akcijama u DM Hrvatska. Popratite sve novitete u DM Hrvatska kroz DM kataloge.

DM Hrvatska – Drogerie Markt u Hrvatskoj

DM Hrvatska dio je njemačke korporacije Drogerie Markt koja ima razgranatu mrežu trgovina u deset europskih zemalja. DM Hrvatska broji oko 150 prodajnih mjesta u 59 gradova diljem zemlje te zapošljava više od 1200 djelatnika. DM Hrvatska je godinama u top 5 hrvatskih najposlodavaca, po procjeni stručnjaka i izboru samih zaposlenika.

Poslovna politika DM korporacije, pa tako i DM Hrvatska je postavljanje čovjeka iznad svega, pružanje kvalitete uz pristupačnu cijenu, u ugodnim i suvremeno opremljenim prodajnim prostorima, sa uslužnim, zadovoljnim djelatnicima, što rezultira brojkom od prosječno 78.000 kupaca DM Hrvatska svakoga dana.

Prodavaonice DM Hrvatska rasprostranjene su diljem zemlje, kao samostalni objekti ili u sklopu trgovačkih centara. Smještene su u standardiziranom interijeru, kako bi se kupci u bilo kojoj DM Hrvatska prodavaonici osjećli ugodno, u poznatom okruženju. Uz DM Hrvatska reputaciju najposlodavca ne čudi zadovoljstvo zaposlenika koje se očituje i na ljubaznosti i susretljivosti prema kupcima.

DM Hrvatska asortiman

Prodajni asortiman DM Hrvatska uključuje preko 12000 proizvoda, najviše iz segmenta preparativne i dekorativne kozmetike i higijenskih potrepština na kojem tržištu je DM Hrvatska lider u zemlji. Asortiman DM Hrvatska obuhvaća i druge grupe proizvoda, a najpovoljniju kupnju možete ostvariti kupujući neki od stotinjak različitih proizvoda iz preko dvadeset DM robnih marki.

Na policama DM Hrvatska prodavaonica pronaći će te tako odjele: Ljepota, Bebe, Zdrava hrana, Domaćinstvo, Kućni ljubimci i Čarape, a u nekoliko najvećih DM Hrvatska prodajnih mjesta i DM ljekarnu za širok program bezreceptnih lijekova.

Program Ljepota u DM Hrvatska drogerijama uključuje kozmetičke preparate za lice, tijelo i kosu, proizvode za održavanje osobne tijela te usta i zubi, muški svijet, proizvode za sunčanje te make up i manikurni program. Od velikih make up imena koje možete pronaći na DM Hrvatska policama izdvajamo Max Factor, L’Oreal, Nivea, Manhattan i druge. Pored renomiranih make up i kozmetičkih imena ističu se i DM robne marke: Balea, Ebelin, Sun Dance, S-He, Donto Dent, Jessa, S-Quito te prirodna kozmetika Alverde. DM Hrvatska nudi Vam veliki izbor najpoznatijih svjetskih brandova parfema, često po akcijskim cijenama.

Bebe asortiman DM Hrvatska uključuje proizvode za bebe, djecu i trudnice, kako provjerenih svjetskih proizvođača poput Nivea, Pampers, Bekutan i dr, tako i DM Hrvatska robne marke Babylove, Prinzessin Sternenzauber i SauBär.

U DM Hrvatska trgovinama očekuju Vas proizvodi iz programa zdrave hrane iz asortimana DM trgovačke marke Alnatura & Biote, dodataka prehrani DAS Gesunde PLUS, ali i drugih proizvođača.

Za Vaše čisto i mirisno domaćinstvo DM Hrvatska Vam nudi vlastite DenkMit, Soft&Sicher, Sautstark&Sicher i Profissimo ali i sve druge marke na koje ste navikli.

Osim navedenog birajte i kvalitetne DM Hrvatska čarape Fascino, hranu za kućne ljubimce ili usluge iz Photo Paradies programa.

Ako ste vjeran DM Hrvatska posjetitelj zasigurno Vam je već poznat loyality program – nagrađivanje vjernosti kroz DM Hrvatska Active beauty Svijet prednosti koji za Vas redovito priprema i specijalizirani besplatni časopis. Ako se tek spremate postati DM kupac, savjetujemo Vam svakako na web stranici ili na blagamni DM Hrvatska prodajnog mjesta zatražiti besplatnu pristupnicu za DM Active Beauty Svijet prednosti.

DM Hrvatska u DM katalozima

Najnovije proizvode u DM Hrvatska dućanima, poznate svjetske brandova i DM robne marke, prigodne prodaje i sve ostalo iz DM Hrvatska, pratite na našim stranicama putem DM kataloga. Zavirite u DM kataloge i pronađite najbolju ponudu Vaše DM Hrvatska prodavaonice.

DM Hrvatska akcije

DM Hrvatska akcije redovito su oglašene u DM katalozima, a napominjemo Vam da se specijalne akcije često odnose na članove DM Active Beauty kluba. U DM Hrvatska česte su prigodne blagdanske akcije, sezonska sniženja i slično. Ističemo stalnu akciju DM Hrvatska – Cjenovni bombon; svaka dva tjedna novi proizvod uz pogodnosti poput 2+1 gratis, darova, popusta, većih pakiranja i slično. Sve DM Hrvatska akcije pratite u DM katalozima.

DM Hrvatska kao lider u branši omogućava Vam povoljnu kupnju kvalitetnih proizvoda. Prelistajte DM katalog za najnovije DM Hrvatska zanimljivosti.

– Zadnje DM kataloge možete pronaći na vezi u nastavku: DM katalog
– Sve DM objave na jednom mjestu, pogledajte ovdje: DM Hrvatska
– DM Hrvatska radna vremena svih trgovina pogledajte na ovom mjestu: DM radno vrijeme.